Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Friss hír! Komoly havazás várható, az országnak ez a része hamarosan fehérbe borul!

Ekkor érkezik a havazás.

A naptárat nézegetve már ideje lenne, ha lenne egy kis hó, vagy legalább is valóban élvezni tudnánk a telet. Az előrejelzések szerint már nem kell sokat várnunk, ekkor érkezik ugyanis az első hó!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerdán napközben a Békéscsaba-Salgótarján vonal környékén borult idő várható, máshol felhőátvonulások mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Szórványosan kisebb eső, zápor, a hegyekben hózápor is előfordulhat.  A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 5 és 10 fok között valószínű.

Csütörtökön legfeljebb helyenként lehet kisebb zápor, hajnalban -2, +4, kora délután 4-8 fok várható.

Pénteken hosszabb-rövidebb napos időszakok mindenhol lehetnek, futó zápor, hózápor északkeleten fordulhat elő. Pár fokot visszaesik a hőmérséklet. Hajnalban sokfelé kell fagyra készülni, napközben 3-7 fokra van kilátás.

Hétvégén nem várható említésre méltó csapadék. Sok napsütésre van kilátás. Szombaton erős északnyugati szél hűti tovább a levegőt, így vasárnap már fagyos reggelre, hideg nappalra készülhetünk.

Ami a távolabbi kilátásokat illeti, Molnár László, a Kiderül.hu meteorológusa szerint január 7-e körül várható egy markánsabb lehűlés.

Előreláthatóan január 7-től komoly fagyok és nagyobb mennyiségű, országos havazás érkezik– árulta el a szakember a 24. hu-nak, de az előrejelzés bizonytalanság még azért elég nagy.

Ez is érdekelhet: Elkísértem a nejemet szülni, majd közöltem vele, hogy nemzőképtelen vagyok.Ez történt utána:

 

Most pedig szeretnénk
minden kedves Olvasónknak
Békés, Boldog, Meghitt Karácsonyt kívánni!