Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Kontinenseken át tartó barátság

Csernus Csabával a csernusizmus megálmodójával és Salamon Patrikkal a mozgalom támogatójával beszélgettem. 

Mit történt veled és a csernusizmussal azóta, amióta elkészült az első cikk?

Amióta a csernusizmus létrejött, az életem gyökeresen megváltozott, ez köszönhető a rengeteg követőnek, a médiának, és persze a csernusizmus mozgalom terjedésének. Rengetegen ismernek a bulikba, szinte imádnak, ez annak köszönhető, ahogyan, amilyen formában élek.

Körülbelül jelenleg hány követőd lehet? Mennyien ismerik a mozgalmadat?

Tudniillik egy érdekességet, én csak faebookot használok, se insta se snapchet, se tinder. Ez a miatt van, mert több mint 15 ezren nézik a messenger storyjaimat, és ezt sok idő lenne kivitelezni más közösségi hálón.

 

Ha jól értesültünk egy új ember Csatlakozott a csernusizmushoz ki is ő valójában?

Bemutatnám Salamon Patrikot, a legnagyobb példaképem, akit pár szóval jellemeznék: Hatalmas anyagi fedezetet, támogatást nyújt számomra és a csernusizmus számára, óriási példamutatással, életvitellel rendelkezik, a carpe diem aktív követője és támogatója, nem is szaporítanám a szót, bemutatnám, a támogatóm! Köszönöm, hogy itt vagy Patrik, innentől te veszed át a szót!

Milyen közös tervek és utazásokat szeretnétek?

Köszönöm szépen Csabi a lehetőséget nektek, illetve az előző szavakat, kicsit túlzott a barátom, akivel szó szerint a múlt századra visszavezethető barátságot ápolok. Egy nagy projektbe vágtunk Csabával, komolyabb teret szeretnénk adni a csernusizmusnak, innentől egy másik barátommal anyagiakkal is támogatjuk Csabát és a mozgalmat. Jelenjen meg minden buliba, fogyasszon, éreztesse a hölgyekkel a magabiztosságot, jelezze nekik, hogy ha megbíznak benne cserébe biztos anyagi lét várja őket. Sajnos a párkereséssel mindketten hadilábon állunk, akár még egy FELHIVÁST is intézünk a facebookra: Patrik és Csaba nyaraláshoz csajt keres,ahol fényképes jelentkezést követően személyes casting keretében válasszuk ki a legmegfelelőbb,legrátermettebb lányokat. Apropó nyaralás január 17-én indulunk Csabával 1 hosszú útra. Barcelonába kezdünk, kis barangolás után megnézünk négy FC Barcelona mérkőzést. Onnan irány New york egy NBA mérkőzés és városnézés, aztán Chicagoból a 66-os úton egészen Los Angelesig, Santa Monica a cél. Már varjuk nagyon. Valamint, ha minden úgy akarja az általam vásárolt terep Lada nivaval nekivágunk egy Budapest-Moszkva-Peking “rallynak” Áprilisba, ami 1 hónap küzdelem az elemekkel.

 

 Mit üzentek a jövő évre a követőknek és az olvasóknak?

Kövessenek, jövőre feljebb kapcsolunk megér minket követni! Most szálljanak fel a hajóra még az elején!

Köszönöm szépen a válaszaitokat és továbbra is rengeteg bulit és jó programokat kívánok nektek!