Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Mély gyászban az ország: tragikus hirtelenséggel elhunyt a szeretett magyar színész

Szomorú hír érkezett.

Meghalt Gesztesi Károly, közölte a Blikk. A bulvárlap szerint az 56 éves színész vezetés közben lett rosszul Budapesten a Ferdinánd hídnál, infarktust kapott. A kiérkező mentősök 50 percig küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni.

“Voltam én az ország legjobb papája, de tivornyázó színésze is, mindig a végletek emberének tartottak, ám a családom és a hozzám közel állók tudják, hogy teljesen átlagosnak mondható, emberi életet élek,”

mondta tavaly szeptemberben a Blikknek. Gesztesi akkor elismerte, hogy

“igen, volt egy rossz időszak az életemben, de sikerült kijönnöm belőle. Amit kellett, elengedtem, elfelejtettem, és nem nézek vissza, de mindenre emlékszem. Tudom, hogy nem véletlenül és nem hiába voltam olyan mélyen. De most jó minden, ez köszönhető az istenhitemnek.”

A színészt 1963 áprilisában Tóth Károlyként anyakönyvezték, később felvette édesanyja második férjének nevét. Elvégezte a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, majd a Thália, a Miskolci Nemzeti Színház, a József Attila Színház és a Vígszínház társulatának volt a tagja. Három házasságából öt gyermeke született.