Szívszorító: Szerelmi bánatából menekült a halálba magyar énekesnő

Tragikus sors.

Nem először próbálta eldobni magától az életet.

 

Már több mint öt éve nincs köztünk a Modern Hungária együttes egykori vezető vokalistája, aki, 51 évesen a halálba menekült.

Plexi halálát nem az első öngyilkossági kísérlete okozta, már a végzetes tragédia előtt 4 évvel korábban is megpróbálta eldobni magától az életét. Akkor nem sikerült..

– Amikor Plexi elmondta, hogy beleszeretett Fenyőbe, csak legyintettünk, hiszen egyszer már volt viszonyuk, és akkor sem működött a dolog – fedte fel Ilona titkát még az első öngyilkossági kísérlet után élettársa, aki 27 év után szembesült azzal, hogy Ilona beleszeretett a zenésztársába

– Mindketten párkapcsolatban éltek, Plexi kilépett volna az élettársi kötelékéből, de az énekes nem. Nagyon féltjük Ilonát, aki őszinte érzelmeket táplál Miki iránt, de a boldog percek után mindig a mély depresszió időszaka következett – vázolta a helyzetet évekkel ezelőtti interjújában Plexi egyik barátnője.

– Régen azt gondoltam, a legrosszabb, ami történhet velem, hogy egyedül maradok. De ez nem igaz. Az a legrosszabb, ha olyanokkal vagyok körülvéve, akik között egyedül érzem magam – írta a halála előtti évben Ilona.

Majd a következő szeptemberben bekövetkezett a tragédia. Családja jelentette a rendőrségen az eltűnését, az együttes egykori énekesnőének holttestét 2014. október elején vetette fel a Duna.

Óriási tehetséget veszített el a világ.

CSORDÁS ILONA, AZAZ PLEXI A MODERN HUNGÁRIÁVAL A CSÚCSON VOLT, AZONBAN MAGÁNÉLETE KISIKLOTT

(Star magazin)