Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Erre nem árt felkészülni: Mutatjuk azt a 4 csillagjegyet, akiknek óriásit változik az élete 2020-ban

Te vajon köztük vagy?

Ezeknek a csillagjegyeknek a horoszkóp óriási változást jelez 2020-ban. Érdemes hát előre felkészülni minden lehetséges történésre. Főleg, ha te is köztük vagy…

Néhány csillagjegy valósággal retteg a legapróbb apró változástól is, míg mások azonban alig várják, hogy valami új és izgalmas esemény történjen velük. Akár az egyik, akár a másik kategóriába tartozol, a horoszkóp szerint 2020 a következő csillagjegyek életében gyökeres fordulatot hoz. Te is közöttük vagy?

1. A Bika

Bika jegyűként egy dologban biztos: a változást egyszerűen ki nem állhatod. Imádsz a jól megszokott komfortzónádban mozogni, s élvezni az ezzel járó stabilitást és biztonságot. Ám 2020-ban ideje búcsút inteni a mindennapi rutinnak, hiszen a te életedben történik az egyik legnagyobb fordulat. Jó hír, hogy pozitív irányba mozdulnak el a dolgok. Bár nem könnyen ismerkedsz, nem is könnyen engedsz közel magadhoz senkit sem, idén megdobogtatja a szívedet egy ismeretlen anélkül, hogy ennek tudatában lennél. S ez az érzés nem is múlik el. A pénzügyeket, a karrieredet illetően azt érezheted, hogy az eddig befektetett munka végre megtérülhet. Hatalmas előrehaladást könyvelhetsz el minden téren, s persze nem marad el a jól megérdemelt elismerés sem.

Ezek a csillagjegyek óriási változásokra számíthatnak 2020-ban (Fotó: Pixabay)

2. Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként elsősorban a személyiségedet, a saját megítélésedet érintő változásokkal, kihívásokkal kell szembesülnöd 2020-ban. Ez lesz az az év, amikor a legvadabbnak tűnő álmaid is valóra válnak az önbizalmadnak és az eltökéltségnek köszönhetően. Az esztendő nem a legjobban indul ugyan, talán úgy érezheted, a legrosszabb évedre van kilátás, hiszen minden balul sül el. Ám az idő előrehaladtával azt veheted észre, hogy egyre inkább rátalálsz a helyes útra, s az eléd kerülő akadályokat is sikeresen veszed. A legjobb időszakod június és október közé esik, amikor a szerelem és karrier terén számtalan kedvező lehetőség vár rád.

3. Az Ikrek

Ikrek jegyűként tudni rólad, mennyire szereted a változásokat. 2020 éppen ezt hozza el számodra, az esztendő ugyanis tele lesz meglepetésekkel. A Vénusz bolygó a szerelmi életedet bolygatja meg leginkább május és június között. Augusztus és szeptember némi nehézséget hoz ugyan a párkapcsolatodban, ám októbert követően ismét remekül, a terveknek megfelelően haladnak a dolgok. A karrierben az idei év végre elhozza számodra azt a lehetőséget, amelyben mindenkinek megmutathatod kreativitásod teljes palettáját. Akár teljesen új munkakörben, jóval izgalmasabb állásban találhatod magad. Ne hagyd, hogy bárki is letörje a lelkesedésedet.

4. A Szűz

Szűz jegyűként az idei év téged is erőteljes fordulattal kecsegtet: rádöbbensz, hogy nem feltétlenül rossz dolog, ha olykor oldottabban viselkedsz, és kiadod a kezedből a gyeplőt. Nem szükséges túlbonyolítani a dolgokat, s a mélyen benned megbúvó bizonytalanságnak is jobb búcsút inteni. Ezen változások eredményeként karrieredben előléptetés, szerelmi életedben pedig most még kiszámíthatatlan változás következik be. A leglényegesebb fordulat azonban, hogy kénytelen leszel kilépni a komfortzónádból. Engedj új embereket a közeledbe, változtass a szokásaidon, és hidd el, számos különleges meglepetést, szuper évet hoz 2020.