Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Napvilágot látott az igazság: VAJNA TIMI újra szerelmes? Ő az új pasija? – ITT a fotó

Ő az új szerelem?

Egy évvel ezelőtt hunyt el Andy Vajna, a világhírű filmes mogul, kormánybiztos, özvegye, Timi még most sem tudta túltenni magát az elvesztésén. Úgy tűnik azonban, áll egy férfi mellette, aki vigaszt nyújthat a gyászban.

Bors egyik olvasója látta meg a Fiumei úti temetőben Vajna Timit és családját, amikor Andy Vajna halálának évfordulóján gyönyörű koszorút helyezett el a síron. Egy jóképű titokzatos férfi is jelen volt a szomorú megemlékezésen.

 

Letelt a gyászév. Hétfőn volt pontosan egy éve, hogy elhunyt a világhírű producer, Andy Vajna. Halálának évfordulójára özvegye, Vajna Timi hazarepült Amerikából, és szerettei kíséretében kilátogatott a Fiumei Úti Sírkertbe

Timi vasárnap a Bors szemfüles fotósa előtt helyezett el hatalmas, szív alakú koszorút a márvány nyughelyre, és utána még egy órán át időzött és rendezgette a virágokat, gyertyákat. A megemlékezésre elkísérte imádott nagymamája, húga, Lilla és annak férje, Tamás, továbbá egy fiatal, sármos férfi, akit eddig nem láttunk körülötte. A Bors megtudta, hogy a jóképű idegen Timi egyik legnagyobb támasza a gyászban, és ők ketten rendkívül szoros barátságot ápolnak.

– Jól sejtitek, együtt vannak

– árulta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő, de Timihez nagyon közel álló barát, aki szerint éppen ideje, hogy a könnyeket felváltsa a nevetés.

Hiszen Timi egy csinos, fiatal nő, aki már egy éve küzd férje hiányával, és kénytelen nélküle újraépíteni az életét. Nincs férje, nincs gyermeke, és 37 évesen az az egészséges, hogy valaki mellett ismét megtalálja a boldogságot, és családot alapítson. A titokzatos jóképű idegenről kiderült, hogy nem más, mint egy milliárdos harmincas gyermeke, aki már maga is jól boldogul az üzleti életben.