Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihiUncategorized

Kiderült: Ezzel tölti majd a nyarát a nyíregyházi celeb

Mivel telik egy nyíregyházi celeb nyara? Erről mesélt Csernus Csabi.

 

Szokták mondani, hogy a nyári forma télen készül. Te, hogy vagy ezzel?

Igen, nagyon fontos számomra a külső, hisz tapasztalatból azt tudom mondani, hogy az összes párkapcsolatom javarészt a külsőm és vagy a pénztárcám jelenlétéből fakadt. Hiszek még abba, hogy a külső megfog, a belső megtart.

 

Milyen fesztiválok vannak tervben, merre találkozhatnak veled az emberek?

Életem részét alkotják a különböző stílusú fesztiválok, ez egy óriási kikapcsolódást, önbizalom növelést ad számomra. Persze sokan feltettétek a kérdést, mi ad egy fesztiválon önbizalmat nekem? Nos, néhány olyan önbizalom növelő emléket felidéznék a közel múltból:

1.) A fesztiválokon döntő többségébe több lánnyal sikerült szeretkeznem, mint egy átlagos évben, ez persze annak a közvetlen világnak köszönhető, ami például egy Be my lake-en tapasztaltam. 🙂

2.) Rengetegen megbámulnak, ez persze a sokat szenvedett sportos testemnek, lebarnult bőrömnek, rikító kék szememnek és a szőke hajamnak köszönhetem. 🙂

3.) A pénz itt többet ér. A pénzt itt nem csak alkohol tartalmú égetett szeszes italra, hanem lányokra is tudom költeni, itt láttam meg igazán a pénz hatalmát, hogy ha pénzed van, mindened van!

Mindig szeretek a középpontba lenni, mindenki szereti a stílusom. és a személyiségem

 

Az említettek közük ki tudsz emelni egyet, ami számodra a kedvenced?

Kedvenc fesztiváljaim a boomtown Angliában, itt nem ismerik azt a szót, hogy korlát, szabály, és becsület, itt mindenki egymásnak él, mintha nem lenne holnap, sokszor emlegetem ezt a fajta életstílust, bárcsak egy keveset kaphatna belőle hazánk is, és nem lenne ennyi monoton korlátozott és szabályos mindenki. Aggodalomra semmi okom, hisz már megvettem a fesztiválokra a jegyeket, így idén se marad el a varázslatos életérzés.

Egy-egy fesztivál alatt körülbelül mennyi pénzt költesz el?

Egy átlagos kis fesztiválon, mint például a Be my lake-en ha 4 éjszakát számolok több mint 500 ezer ft-ot.