Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Iszonyú trauma: holtan találta meg édesapját a magyar énekes

Felfoghatatlan, ami történt.

Nehéz időszakon megy át Farkas Lajos és a családja.

A Sztárban sztár leszek! egyik nagy felfedezettje, Farkas Lajos élete egyik legnehezebb időszakát éli át, ugyanis csütörtök reggel elveszítette az imádott édesapját.  Az énekes saját maga talált rá apukájára. Ő hívta ki a mentőket.

„Apukám egyszerűen elaludt szépen, itthon. Hetvenöt éves volt. Semmi előjele nem volt a tragédiának, nem volt beteg. Csak köhögött, mert elkapta az influenzát, de nem attól halt meg. Nagyon közel álltunk egymáshoz, már csak azért is, mert én vagyok a legkisebb gyermek a családban” – idézi a Ripost a szavait.

Farkas Lajos, Sztárban sztár leszek!FORRÁS: TV2

A TV2 sztárja azt is elárulta, hogy az édesapja rendkívül büszke volt arra, hogy bekerült a tévébe. Sokszor dicsekedett az ismerősöknek.

„Mindenkinek emlegette, hogy bekerültem a műsorba. Most nagyon nehéz időszakot él át az egész család, hiszen ő volt az, aki mindenkinek utat mutatott. Senki nincs, aki át tudná venni a helyét. Az különösen nehéz volt, hogy én találtam meg az ágyban, amikor már nem élt. A mentőket is én hívtam ki”

A Farkas-családban pár hete történt egy másik tragédia is, Lajos keresztanyukáját veszítette el. Az énekes most minden erejével azon lesz, hogy édesanyját támogassa.