Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Őszintén beszélt: Két alkalommal is operációra volt szüksége az ismert magyar színésznek

Ezért kellett műteni őt.

A Férfi Titkok Várkonyi Andinál című műsorban mesélt erről. Az adást hétfőn és szerdán ismétli a Life TV.

“Rendszeresen járok kozmetikushoz és manikűröshöz” – vallotta be Németh Kristóf, akinek problémás a bőre, ezért kezeltetnie kell, és fontosnak tartja a munkája miatt is az ápolt külsőt. A felesége nemrég szült, a terhessége alatt pedig ő is felszedett néhány kilót, ezért jelenleg diétázik, mert tavasz végére vissza akarja nyerni régi alkatát.

Mint az adás felvételén mesélte, egy boxerrel szétverték az állát, két alkalommal is kellett műteni. A nagy autókkal hivalkodó férfiakról megvan a véleménye: „Egy pasas minél töpszlibb, annál nagyobb kocsija van” – jelentette be. Ő elégedett a testmagasságával, kis kocsit hajt. Arról is mesélt, hogy ruházkodása nem épp a legmodernebb a fia szerint, aki szerint „gáz az outfite”, és meg is mutatta, miket kéne inkább felvennie.

Férfi Titkok Várkonyi Andinál témája a férfi hiúság, a vendégek Szebeni István, Németh Kristóf, Csonka András és Makány Márta voltak. A műsort hétfőn 11 órakor, szerdán 23 órakor ismétlik. Vasárnap este 10-kor a Női titkok Várkonyi Andinál lesz adásban a Life TV-n.