A húst bepácolta, zsemlemorzsába hempergette és tepsibe rakta, különleges finomság lett belőle!
Érdemes kipróbálni.
A rántott húst általában mindenki szereti, ezért ma egy olyan csirkemell receptjét hoztuk el nektek, amit sütőben sütünk ki.
Hozzávalók:
- 3 kanál joghurt,
- 1 gerezd fokhagyma,
- 1 kanál mustár,
- 2 db csirkemell,
- 1 kanál szójaszósz,
- 3 kanál zsemlemorzsa,
- só,
- bors.
Elkészítés:
Tisztítsuk meg a fokhagymát, zúzzuk össze, majd keverjük össze a joghurttal egy mélyebb tálban. Adjuk hozzá a mustárt és a szójaszószt is. Mossuk meg a csirkemellet, majd szeleteljük fel, fűszerezzük, tegyük az elkészült pácba. Hagyjuk benne állni 1 órán át. Egy óra eltelte után forgassuk meg a húsokat zsemlemorzsában, majd rakjuk őket egy sütőpapírral bélelt tepsibe. 180 fokra előmelegített sütőben süssük körülbelül 30 percig. Amikor elkészült rakjuk a rántott csirkemellet egy nagyobb tányérra, kínáljuk mellé a kedvenc szószunkat. Jó étvágyat!