Ma a sok napsütés mellett kevés fátyol- és gomolyfelhőre számíthatunk csapadék nélkül. Vasárnap elsősorban az ország északnyugati, északi felében gomolyfelhők képződnek, majd délután nyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet. A legtöbb napsütés az Alföldön valószínű. Vasárnap az Alpokalja fölé egy-egy zápor besodródhat. Ma az északkeleti szelet kísérhetik élénk széllökések, majd holnap délire fordul a szél, és a Kisalföld térségében néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 8 fok között alakul, de a fagyzugos tájakon gyenge fagy is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 20 és 25 fok között várható.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat főtámogatója a Kaposflex Kft., támogatója az ICL Specialty Fertilizers.

Forrás:

https://www.agroinform.hu/idojaras_hirek/elvezzuk-ki-a-jo-idot-mert-hetfon-hidegfront-erkezik-43450-001?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=HIRpromo&utm_content=43450