Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Hatalmas örömhír: babát hír a gyönyörű magyar műsorvezetőnő

Nagyon jó hír érkezett.

Köböl Anita közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt a követőivel, ugyanis elárulta: kisbabát vár. Bejegyzésében kifejtette, sokáig várt az áldott állapotra, most azonban végre elérkezett az ő ideje.

“Hát itt vagy! Jó sokáig vártam rád, néha már arra gondoltam, talán nem is jössz soha. És most mégis itt vagy, engem választottál, és a világ egyik legboldogabb emberévé tettél. Még úgy is, hogy tudom, nem lesz könnyű nekünk, kettőnknek. De nagyon várlak! Sokszor elképzeltem már a mosolyodat, a csilingelő kacajt, ahogyan rám nevetsz, a hurkás kis testedet, amit biztosan szét fogok puszilgatni, a bőröd illatát. Megmutatok neked mindent, amit ismerek, együtt fedezzük fel az ismeretlent, megtanítom, amit tudok, és majd te is tanítasz engem. Köszönöm, hogy vagy nekem! Leírhatatlan, amit érzek” – fogalmazta meg közösségi oldalán Anita.

Forrás: Blikk

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hát itt vagy! ❤️Jó sokáig vártam rád, néha már arra gondoltam, talán nem is jössz soha. És most mégis itt vagy, engem választottál, és a világ egyik legboldogabb emberévé tettél. Még úgy is, hogy tudom, nem lesz könnyű nekünk, kettőnknek. De nagyon várlak! 😍 Sokszor elképzeltem már a mosolyodat, a csilingelő kacajt, ahogyan rám nevetsz, a hurkás kis testedet, amit biztosan szét fogok puszilgatni, a bőröd illatát. Megmutatok neked mindent, amit ismerek, együtt fedezzük fel az ismeretlent, megtanítom, amit tudok, és majd te is tanítasz engem. Köszönöm, hogy vagy nekem!  Leírhatatlan, amit érzek. ❤️ _______________________ Fotó: @ottandras

Köböl Anita (@kobol.anita) által megosztott bejegyzés,