Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

13 megyére van érvényben riasztás! Vigyázzatok! Bedurvul az idő néhány órán belül! Nagyon durva szélvihar csap!

Mutatjuk mely megyékben van már elsőfokú riasztás:

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2020.04.26. vasárnap éjfélig

Szombaton estére fokozatosan veszít erejéből az eleinte még több helyen viharos (60-70 km/h) északnyugati szél. Délen és északkeleten egy-egy helyen még előfordulhat kora estig zivatar.

Vasárnap nyugodt marad az időjárás.

2020.04.25. 16:05 Országos Meteorológiai Szolgálat

Pest megye Jel Fok Esemény Leírás

Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Bács-Kiskun megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Békés megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Borsod-Abaúj-Zemplén megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Csongrád megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t.

Fejér megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Győr-Moson-Sopron megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Hajdú-Bihar megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Heves megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Komárom-Esztergom megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Nógrád megye Jel

Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Jász-Nagykun-Szolnok megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Tolna megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Veszprém megye Jel Fok Esemény LeírásSzéllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t.

OMSZ: 2020-04-25 17:23 (15:23 UTC)  [wbhx]

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2020.04.26. vasárnap éjféligSzombaton estére fokozatosan veszít erejéből az eleinte még több helyen viharos (60-70 km/h) északnyugati szél. Délen és északkeleten egy-egy helyen még előfordulhat kora estig zivatar.

Vasárnap nyugodt marad az időjárás.

2020.04.25. 16:05 Országos Meteorológiai Szolgálat