Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Újabb szörnyű részletek láttak napvilágot Szilágyi István halálának körülményeiről

Újabb információk láttak napvilágot.

Vasárnap reggelre holtan találták Szilágyi István színészt otthonában, a gyilkossággal fiát gyanúsítják. Szilágyi István özvegye viszont védelmébe vette gyermekét. Baricz Dezső, aki utolsó pillanatig barátja volt a családnak, döbbenetes részleteket osztott meg az utolsó napokról.

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programigazgatója tegnap estére megemlékezést szervezett a tragikus körülmények között elhunyt színész tiszteletére. Baricz az ATV Start műsorában reagált arra, hogy sok rokon, szomszéd azt nyilatkozta, kódolva volt a tragédia.

Baricz elmondta, hogy ő az utolsó 50 napban volt a családdal szoros kapcsolatban, és egy eset kivételével nem tapasztalta, hogy fenyegetettségben éltek volna a szülők.

Azon a héten csütörtökön viszont ő is azt érezte, hogy a saját élete is veszélyben van. Visszaemlékezett, hogy a színész fia hirtelen haragra lobbant, ha ha valami nem úgy történt, ahogy ő akarta.
“Csütörtökön mesélt egy történetet, lassan mondta, művész úr megkérdezte, hogy mi a vége,ekkor Péternek eltorzult az arca, mondta, hogy ő kimegy, mert ha nem, akkor vér fog folyni”-emlékezik vissza
Baricz.

Annyira megijedt ő is a hirtelen hangulatváltozástól, hogy behívta az 2 méteres önkéntes kollégáját, akitől félt Péter. Aztán kis idő múlva visszajött a lakásba, és azt mondta, hogy most megnyugodott, és hogy epilepsziás rohamai vannak, az okozza ezt az elborulást- meséli Baricz. Három nappal később peidg megtörtént a tragédia.

Tegnap este volt egy megemlékezés Szilágyi István házánál, itt a felesége azt mondta Baricz Dezsőnek, hogy várja haza a fiát, szereti, és megbocsát neki.​
Baricz kijelentette, hogy Szilágyi özvegyét továbbra is támogatja, de nem akarja vele látogatni a fiát. “Most mindenképp szüksége van valakire, hogy mellette legyen”- mondta Baricz Dezső.

atv.hu