Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Tragikus hír érkezett: mély gyászban az ismert amerikai színész, közeli hozzátartozóját vesztette el

A színész jelentette be halálhírét.

92 évesen elhunyt a híres humorista-színész, Jerry Stiller, Ben Stiller édesapja, akinek halálhírét fia jelentette be Twitter oldalán.

Jerry játszott a Férjek gyöngye című sorozatban és a Hajlakk című zenés filmben, sőt még fiával is szerepelt több közös produkcióban, mint például az Ágyő nagy Ő! vagy a Zoolander első és második része. Igazi színfoltja volt a színészvilágnak, aki az 50-es években kezdte a karrierjét. 62 évig élt boldog házasságban feleségével, Anna Mearával, akit sokan Steve Brady édesanyjaként ismerhetnek a Szex és New Yorkból.

A színésznő 5 évvel ezelőtt hunyt el, amelyet nehezen dolgozott fel a humorista. Két gyerekük született: Amy színésznő, míg Ben rendező-színész lett. Apa és fia egyébként nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is nagyon jó kapcsolatot ápolt egymással. Egyik közös szenvedélyük a kosárlabda volt, sokszor jártak együtt meccsekre.

A néhai színészt 1997-ben Emmy-díjra is jelölték a Seinfeld-ben nyújtott alakításáért, ahol George Costanza apját, Franket játszotta. Fia, Ben a következő szavakkal búcsúzott édesapjától:

 

Forrás:

https://www.joy.hu/ben-stiller-gyaszol-elhunyt-jerry-stiller-128161?utm_medium=hirkereso