Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

2020-ban varázslatos változásokra számíthat a 4 csillagjegy életében, rájuk boldogság és siker várhat

Vajon te köztük vagy?

Kos

A Kos jegy szülöttei készüljenek fel a változásokra, legfőbb képpen a magánéletükben. A csillagok új találkozásokat ígérnek e jegy szülötteinek, amely majd később akár egy szép szerelmi kapcsolattá válhat és boldog végkifejlete lehet. A Kos jegy szülöttei tele lesznek energiával, a szívük megtelik boldogsággal.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei számára is sok jót ígér ez az év. Azoknak a személyeknek akik még nem alapítottak családot lehetőségük lesz arra, hogy 2020-ban megtalálják az igaz szerelmet. Az, hogy hogyan fog fejlődni a kapcsolatuk egyedül csak az ő akaratuktól függ és attól, hogy meg merik e tenni az első lépést. Bárhogyan is alakul e jegy szülötteinek az élete a boldogság végigkíséri őket egész évben.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei nem tartoznak azok közé az emberek közé akik kifejezik az érzéseiket, de 2020-ban mégis azt akarják, hogy kimutathassák az érzelmeiket. Azok a személyek akik házasságban élnek beismerik azt, hogy jól választottak, akinek pedig még nincs párja az nagy valószínűséggel megtalálhatja azt a személyt aki szebbé teszi az életét, ez nem azt jelenti, hogy azonnal házasságot kötnek. Nem csak a magánéletükben, a pénzügyeikben is fejlődés várható.

Nyilas

A Nyilas jegy szülöttei sok mindenen változtatni fognak ebben az évben, lesz olyan aki külső tényezők befolyása miatt és lesz olyan is aki saját magától. E jegy szülöttei el fogják távolítani az életükből a mérgező embereket. Pénzügyi szempontból a Nyilas dolgai jobban fognak alakulni mint eddig, de nem lesznek váratlan bevételek, csak olyan pénzek amelyet az elvégzett munkájáért fog kapni.