Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Szívszaggató hír: Halálra kínozták az egy egyéves babát a szülei

Milyen szülő képes erre?

A hatóságokat is megdöbbentette ez az ügy: egyelőre senki sem tudja, miért kínozták halálra a kisbabát a szülei.

Jasmine Blase és Ezequiel Ramirez egy Kaliforniában élő fiatal házaspár, akikkel szemben most azért nyomoznak a rendőrök, mert azt feltételezik: meggyilkolták a saját gyereküket.

Kedden érkezett bejelentés, aminek következtében a Visalia városában lévő Motel 6-hoz érkező rendőrök megtalálták az akkor már sajnos kritikus állapotban lévő egyéves kisbabát. A gyermek többszörös csonttöréssel és súlyos fejsérüléssel feküdt, a hatóságok azonnal kórházba szállították. Sajnos azonban hiába intézkedtek nagyon gyorsan,így sem sikerült megmenteni a kicsi életét. 

“A nyomozás során szerzett információk alapjánRamirez és Jasmine Blase szándékosan okoztak súlyos sérüléseket egyéves gyermeküknek– több csontját is eltörték, illetve komoly fejsérülést okoztak neki. Az áldozat kórházba került, ahol több szakember küzdött az életéért, de sajnos hiába” – írja a Visalia rendőrség szóvívője a Facebookon.

A gyilkos szülők ellen folytatódik a nyomozás, egyelőre nem tudni, mi vezérelte őket erre a szörnyű tettre – tudta meg a Mirror.