Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

4 csillagjegy szülötteit minden téren siker éri, rájuk boldog élet várhat

Nézzük kik ők.

Egyes emberek számára az anyagi sikerek csak nagy megerőltetések árán érhetőek el, mások pedig könnyen megszerzik azt a pénzösszeget amire szükségük van.

Rák

A Rák jegy szülöttei csak ritkán szembesülnek pénzügyi nehézségekkel, mindig meg van mindenük amire szükségük van. Nyugodtak és türelmesek e jegy szülöttei, mindig perspektívákban gondolkoznak, a megkeresett pénzt különböző egyszerű, de nyereséges projektekbe fektetik be. A komplikált sémákat elkerülik, figyelnek arra ami körülöttük történik és alaposan elemzik minden lépésüket ezért lesznek sikeresek.

Skorpió

A Skorpió jegy szülöttei messze állnak attól, hogy idegesítse őket az, ha pénzt kell költeniük. A Skorpió szereti a veszélyt, a kockázatot, de az is igaz, hogy alapos számításokat végez, ezért az üzleti életben a kudarc szinte lehetetlen a számára.

Vízöntő

A Vízöntő sikere az ambíciójában rejlik, ő energikus és találékony, nem ismeri azt a szót, hogy feladom. E jegy szülötteit az intuíciója irányítja, könnyen tanul és befogad új dolgokat, ezzel is növeli az önbizalmát. Ilyen adottságokkal a pénzügyi siker szinte garantált.

Bika

A Bika jegy szülöttei nem elégszenek meg egy bevételi forrással, mivel szeretik a kényelmet ezért mindig más és más lehetőségeket keresnek a pénzügyi helyzetük javulása érdekében. Nem állnak meg addig ameddig azt nem érzik, hogy megengedhetik maguknak, hogy örüljenek mindannak amit megvalósítottak.