Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Megérkezett a 2020-as Júliusi Egészséghoroszkópot! Erre mindenki készüljön, mert veszélyben van!

Nézzük mire számíthatunk.

Nyár lévén sokunkkal megesik, hogy nem figyelünk oda a mértékre, hanem két kanállal habzsoljuk az életet és tesszük ezt sokkal gyakrabban, mint az egyéb évszakokban. Nem meglepő, hiszen egyik programból ugrunk át a másikba.

Fontos, hogy tartsuk a mértéket, ha nem akarjuk, hogy az egészségünk lássa kárát. Lássuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek júliusban.

Kos

Ebben a hónapban valamivel több stresszel kell megküzdened, aminek az egészséges táplálkozáson kívül az egyik legjobb kezelési módja a testmozgás. Fontos, hogy rendszerességet vigyél a dologba, ahogyan az is, hogy ne ess át a ló túloldalára. Az sem vezet sok jóra, ha túlhajszolod magad. A középutat kell megtalálnod, hogy az egészségeddel minden rendben legyen.

Bika

Kirobbanó formában vagy, amit igyekszel kihasználni és annyit távol lenni otthonról, amennyit csak lehet. Ez magával vonzza a mértéktelen fogyasztás veszélyét is, amivel könnyen túl tudsz lőni a célon. Ennek következtében kárt is okozhatsz magadban, ami arra késztethet, hogy lelassíts, és mélyen magadba nézz. Döntsd el, hogy mi a fontosabb!

Ikrek

Az elmúlt időszakban sok feszültség halmozódott fel benned, amit nem tudsz megfelelően kezelni és a lelki problémák testi tünetek képében is megjelennek/megjelentek. Vigyázz magadra és igyekezz hasznosan kivezetni magadból ezeket a rossz energiákat. Alkoss, sportolj, tereld el a figyelmedet. Fedezd fel a világot, hiszen az mindig képes kikapcsolni téged. Ne engedd, hogy egy betegség elhatalmasodjon feletted.

Rák

A legnagyobb vágyad most az, hogy valahol egy tengerparton pihenhesd ki magad. Itt vagy képes igazán elengedni a mindennapok zaját és feszültségét. Ez segíteni fog téged abban, hogy az egészségedet megőrizhesd. Nagyon jó formában leszel. A legfontosabb az, hogy semmit ne nyomj el magadban, mert azzal kárt okozhatsz. Engedd, hogy minden vágyad szabadon áramoljon benned.

Oroszlán

Tele vagy energiával és ötletekkel azzal kapcsolatban, hogy hogyan töltsd a szabadidőidet. Nem rettensz meg a kalandoktól, az új dolgok kipróbálásától és ez talán odáig vezethet, hogy teljesen megfeledkezel a mértékről is, amivel viszont veszélybe sodorhatod magad. Talán egy náthát is megtapasztalsz a nyári melegben, ami annak az eredménye, hogy túlhajszolod magad. A munkahelyi stressz sem segít a helyzeten, ezért igyekezz nem magadra venni a főnököd megjegyzéseit.

Szűz

Nem szabad olyan dolgokban részt venned, amibe önszántadból nem ugranál bele. Az ilyen helyzetek ugyanis megterhelőek lehetnek számodra lelkileg és fizikailag is. Ne hagyd, hogy egy egészségügyi leromlás vágja keresztbe a hónapodat. Az idegrendszered az, amit hajlamos vagy leterhelni ebben a hónapban. Ha szükségét érzed, akkor fordulj egy bizalmas baráthoz.

Mérleg

Hajlamos vagy túlzásba esni olyan dolgokkal kapcsolatban, amelyek egyáltalán nem tesznek jót az egészségednek és lehet, hogy a szervezeted nemsokára jelezni fog, hogy ideje megállni. Érdemes volna a életmódváltásra hangsúlyt fektetned. A megelőzés mindig a legjobb módszer. Változtass az étkezéseden és válassz ki egy olyan sportot, amit szívesen űznél. E kettő nélkül a változást nagyon nehéz megtapasztalni.

Skorpió

Elsősorban a benned dúló érzelmi viharok azok, amelyek képesek téged kilendíteni az egészséges egyensúlyodból. Tudvalevő, hogy az érzelmek ritkán hagyják érintetlenül a fizikai egészséget, így fontos, hogy odafigyelj magadra, ha nem akarsz a tünetek kezelésével bíbelődni. Ha túlhajtod magad, akkor még a lábadról is leeshetsz, ami a nyárnak ebben a hónapjában a legbosszantóbb. A bogyókat igyekezz elkerülni. Keress természetes megoldást a problémádra.

Nyilas

Ismerd fel a mértéket, mert anélkül könnyen betegséggel szembesülhetsz. Nagy kalandor lévén a nyár neked egy igazi vidámpark, ahol nem ritka, hogy a határaidat feszegeted és mindenbe azonnal fejest ugrasz, amit elsőre vonzónak ítélsz meg. Talán hagyhatnál magadnak időt egy kis megfontoltságra. Ez még nem jelenti azt, hogy unalmasan fogod tölteni a nyaradat, csak talán kevésbé veszélyesen. Ha viszont ágynak dőlsz, biztos lehetsz benne, hogy sok izgalmat ott nem találsz.

Bak

Rengeteg ötleted van azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudnád és szeretnéd eltölteni a szabadidődet a számodra fontos emberekkel. Talán csak annyi a gondod, hogy mindent azonnal és egyszerre akarsz. Türelem. Nem hajt a tatár. Oszd be az idődet és haladj sorjában. Semmiről nem fogsz lemaradni. Ha viszont nem vagy képes lassítani, akkor arról az ízületeid és az idegrendszered azonnal tájékoztatni fognak. Megéri?

Vízöntő

Hajlamos vagy túlhajszolni magad, annak ellenére, hogy a pihenést kellene megélned az évnek ebben a szakában. Ez nem azt jelenti, hogy felejtsd el minden kötelezettségedet, inkább azt, hogy vegyél vissza a tempóból. Az érzelmi viharaid nem segítenek az állapotodon. Olyan gyakran és hirtelen váltakozik a hangulatod, hogy szinte senki nem képes veled lépést tartani. Szedd össze magad és keress természetes módszereket arra, hogy egyensúlyba hozhasd magad, a saját érdekedben.

Halak

Teljesen jól érzed magad és ennek a belső egyensúlyod adja a legfőbb alapot. Igyekszel minden alkalmat megragadni arra, hogy vízpart közelébe kerülj, ahol mindig képes vagy feltöltődni és még nagyobb lendülettel belevetni magad a mindennapokba. Úgy érzed, hogy most mindenre képes lennél és sok ötleted támad, mi mindenbe kellene még belefognod az amúgy is meglévő elfoglaltságaid mellett. Egy dologra nagyon figyelj. Ne hagyd magad elcsábulni olyan dolgoknak, amiket alapvetően elítélsz és akkor nem lesz baj.

tudasfaja.com