Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Itt a nagy Júliusi szerelmi horoszkóp: Most megtudhatod mikor érkezik a tüzes szerelem az életedbe

Nézzük ki  a szerencsés.

Az egyedülálló Rákok körül téblábol a szerelem, csak ki kellene nyitniuk a szívük ajtaját, ott várja őket a mámor, az odaadás és az öröm. A párban élő Mérlegek akár egy szerelmi háromszögbe is belebonyolódhatnak, rajtuk múlik, mi lesz az ügy vége. A páratlan Skorpiók életébe pedig eljöhet a mindent elsöprő szerelem.

 

Napi horoszkóp 2020. július 4., szombat

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Változás várható a szerelmi életében: uralkodó bolygója a Merkúrral és a Vénusszal is fényszögben áll. A változásokat ugyan tudatosan kezeli, sőt talán maga is indítja el. Az azonban nehezen jósolható meg, hogy mi lesz az átalakulás vége. Egy biztos: minél pozitívabban áll ön a dologhoz, annál jobban sülhet el a dolog végül. Ha teheti, kérje meg a társa kezét, vagy kéresse meg vele! Ön ma mindenre képes!

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Lehetőleg kerülje ma a politizálást: rosszkor, rossz helyen mondhat valami nem jót. Ez még akkor is igaz, ha családi körben tölti a hétvégét. Előfordulhat, hogy apósa vagy sógora nem azon a párton van, mint ön, és feleslegesen bántja meg az érzékenységüket. A politika nemcsak észjárás, hanem zsigeri kérdés is. Van, amin képtelenség változtatnia. Kár még megpróbálnia is. Inkább csak csevegjen!

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Meg kellene jól gondolnia, hogy amivel most foglalkozik, az tényleg teljes mértékben önnek való foglalkozás-e. Valamiben már nagyon tehetségesnek mutatkozott, s ha nem kényszerű körülmények miatt kellett elhagynia azt a pályát, akkor talán érdemes lenne visszafordulnia a régi foglalatossága, élete felé. A mai napon egy váratlan találkozás segíthet önnek a döntése meghozatalában. Hallgasson a sugallatra!

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Olyan gyermeket nevelhet, akivel kapcsolatban az az érzése, hogy a vele való foglalkozás meghaladja az ön képességeit. Valamilyen gondja lehet, de az is előfordulhat, hogy ön túlértékeli a bajt. Semmiképpen sem árt azonban kikérnie egy szakember tanácsát. A legkevesebb, hogy legalább meg tudják önt nyugtatni. Az önmagával kapcsolatos kételyeit, frusztrációit is kivetítheti ugyanis a gyermekére.

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

A munkahelyén emelkedik az ázsiója, de lehet, hogy ha magasabb pozícióra vágyik, akkor ezért most többet is kell dolgoznia. Akár még azon az áron is, hogy a mai napját is munkával tölti. Ha nem is megy be konkrétan a munkahelyére – habár még ez sem kizárt – de az otthonában, nyugodt körülmények között is folytathat valamilyen részletes és nagy odafigyelést igénylő elemzést. Amit ma tesz, annak meglesz a jutalma.

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Rendkívüli kitartásának és kemény munkabírásának köszönheti, hogy olyan szép eredményeket ért el a munkájában. Lehetséges azonban, hogy a teljesség igénye megköveteli öntől, hogy még a mai napon is dolgozzon. Azért ne keseredjen el, mert ha idejében nekilát, és nem rest a munkálkodásban, akkor csak a délelőttjét rabolja el ez az időtöltés. De nagyon elégedett lehet az elért eredményekkel.

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Bármi legyen is az ön személyes véleménye, a legjobban akkor jár, ha támogatja a házastársát az elhatározásában. Valószínűleg amúgy sem fogadná el az ön ellenvéleményét, s ezzel csak felesleges vitáknak adna tápot. Minek rontaná el feleslegesen ezt a szép szombati napot? A program, amit a kedvese kitalált önnek is élvezetes lesz, ha megfeledkezik végre a felesleges skrupulusairól. Legyen optimista!

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Ön szenvedélyesen tud szeretni, de meg kellene húznia a határt a szenvedélyesség, a jogos szerelemféltés és a féltékenység között! Ha a kedvese másra is ránéz, még nem jelenti azt, hogy meg is akarja csalni önt! Azt pedig nagyon rosszul tenné, ha a kedvese barátaival összevész: ezzel csak valódi alapot ad a féltékenységének, és még az is lehet, hogy az ön haragja miatt tényleg egymásban lelnek vigaszt.

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Az ön uralkodó bolygója, a bölcs és joviális Jupiter ma a hideg és sötét Plútóval kerül együttállásba. Olyan dolgokba láthat bele, amiről jobb lenne nem is tudomást vennie. De ha már tudnia kell róla, akkor legalább hallgasson felőle! Nem jó, ha az ön szájából tudják meg mások a rosszat. Ez nem is illik az ön pozitív és optimista természetéhez. Tudja jól: beszélni ezüst, hallgatni arany.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Ma váratlanul munkaajánlatot kaphat. Előfordulhat azonban, hogy többet kell dolgoznia, mint amennyit kap érte. Még így sem kell feltétlenül nemet mondania az ajánlatra, de azért a jelenlegi állását semmiképpen ne adja fel. Ha azonban egy barátjától azt hallja, hogy az ajánlattevő nemcsak keveset, de egyáltalán nem szokott fizetni, akkor kerek-perec mondjon nemet. Kár kockáztatnia, és leértékelnie a tehetségét.

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Az ingatlanügyeket érintő kérdésekben ma végre előrelépés várható, ami segíthet önnek abban is, hogy a karrierjét is előmozdítsa majdan. Az összefüggés egyelőre nem látható a kettő között, de a későbbiekben rá fog jönni majd, hogy miről beszéltem. A látható világ mögé látni önnek nem esik nehezére. A színfalak mögött képes felfedezni a mozgatórugókat. Hallgasson a belső hangra!

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Még a legjobb párkapcsolatban is nagyon fontos lehet, hogy időről-időre biztosítsák egymást arról, mennyire fontosak egymásnak. A szeretet kifejezése persze sokféleképpen megoldható, de Halak lévén ön nem igazán a szavak embere. Sajnos a virágnyelvet már csak kevesen ismerik. Azért választhat valamilyen virágot is, de még jobb, ha egy verset is mellékel hozzá! Ha magától nem tud, idézzen mástól!