Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Szívszaggató! Pécsi Ildikó megérezte, hogy férje el fog hunyni: szívszorító szavakkal búcsúzott el tőle

Így búcsúzott tőle.

Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos hosszas betegség után hunyt el, felesége azonban nem lehetett ott mellette a kórházban. A művésznő megérezte, hogy férje ezúttal talán nem tér haza, ezért a hálószobájukban búcsúzott el tőle.

Pécsi Ildikó férje életének 77. évében távozott az élők sorából. Több mint 50 évig tartott a házasságuk, de az utolsó pillanatokban már nem lehettek egymással. A Blikk információi szerint az olimpiai bajnok labdarúgó két hete került ismét kórházba, és bár küzdött azért, hogy Pécsi Ildikó mellett maradhasson, ezúttal sajnos a betegség győzött. A művésznő nem lehetett ott vele az utolsó percekben, de megérezte, hogy férje többé már nem megy haza.

“Szűcs Lajos két hete került kórházba, miután daganatos betegsége tüdőáttétes lett. Ildikó látogatta, de amikorLajos bácsi érezte, hogy nem győzhet a végső harcában, azt kérte a fiuktól, Csabától, hogy ne engedje hozzá édesanyját.Nem akarta kitenni Ildikót a legnagyobb fájdalomnak, hogy őt szenvedni lássa. Csodálatos, ahogy óvták és szerették egymást. Nem tudtak a kórházi ágynál elbúcsúzni egymástól, megfogni egymás kezét, de Ildikó szombat este mégis megérezte, hogy el kell köszönnie.Bement a hálószobájukba, leült a közös ágyuk szélére, és csendesen megsimogatta férje oldalán a lepedőt:»Édesjólajosom, nem biztos már, hogy megint hazajössz ide hozzám, és itt alhatunk újra együtt…«, sóhajtotta könnyes szemmel.Így búcsúzott el, és másnap reggelre a legenda, az apa, a férj örökre elment”– mondta Péterfi Csaba, a család barátja