Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Az Omega frontembere, Kóbor János szívszorító dolgot közölt

Ezt jelentette be.

“Ha bármi történne vele, nem hinném, hogy képes lennék újra fellépni.”

Az Omega frontembere nem hiszi, hogy az idén 58 éves zenekar túlélné a járvány második hullámát, főleg, hogy Benkő László betegsége is nehezíti a helyzetüket.

Kóbor János énekessel az MTVA Balatoni nyár című műsorának forgatásán nyilatkozott a Borsnak.

– November óta nem próbáltunk, egy ekkora leállás egy ilyen zenekar esetében végzetes lehet. Nem vagyunk 20 évesek már, bele sem merek gondolni: egy újabb hullám az Omega végét jelenti. Ötvennyolc éve toljuk a bulit, ilyen hosszú ideje csak a Rolling Stones koncertezik, de Jagger is csak egy tini. Én nagyon szerencsés vagyok, de ott van például szegény Benkő Laci, akinek mostanában sok baja volt. Ha nem volt jól, akkor is megoldottuk a helyettesítését, de ha bármi történne vele, nem hinném, hogy képes lennék újra fellépni.

Kóbor azt is elárulta, hogy mit mondott az orvos Benkő Lászlóról, akit máj- és bőrrákkal kezeltek.

– A doki nem engedte volna el, de beláttuk, ha nem jöhet Laci belehal. Ha kellett jött, vagy jön velünk orvos, a Németországi turnénkon tudjuk, kihez kell menni kezelésre, ha olyan helyzet adódik. Hat-hét bulit meg tudtunk menteni a nyár végére, most várjuk a kormányrendeletet, és bármi is lesz, kénytelenek leszünk elfogadni. Ha nem lehet ötszáz fő felett bulit szervezni, van olyan forgatókönyvünk is, hogy egy na­gyobb bulit két részletben tartunk meg.

Bors