Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Pszichológiai teszt: fontos dolgot árul el magadról, hogy mit látsz meg először a képen

Teszteld magad.

Egy egyszerű de nagyszerű tesztet hoztunk, melyben azt kell megmondanod, hogy mit látsz meg először az alábbi képen. Fontos, hogy hamar dönts, ne nézegesd sokáig a képet, és ne is morfondírozz el rajta.

Ami az első gondolatod, az a helyes válasz. Ez a válasz pedig nagyon sokat árul el lelkedről, személyiségedről.

Ha egy fát láttál meg először:

Az emberek döntő többsége ezt látja meg először a képen. Ha Te is így döntöttél, logikusan gondolkodsz, és nagyon fontos számodra a tervezés és a rendszerezés. Azt szereted, amikor egy részletesen kidolgozott terv alapján tudsz haladni előre az életedben, lépésenként haladva. A biztonság és a nyugodt körülmények szintén nagyon fontosak számodra, úgy gondolod, ez a siker alapja. Ennek ellenére is van valami, ami hiányzik az életedből, ez pedig pontosan amiatt van, mert mindent igyekszel túlbiztosítani. Olykor a saját érdekedben érdemes lenne kicsit sodródnod az eseményekkel, kevesebbet agyalni, belevágni valamibe, ami ismeretlen. Szép és hasznos dolog a tervezés, és az előre gondolkodás, de közben ne feledkezz meg a jelen élvezetétől, a pillanatok megéléséről sem. Ha kicsit szabadabban és bátrabban állsz a dolgokhoz, a benned lévő hiányérzet is csökkenni fog.

Ha egy gorillát láttál meg először:

Túl nagy elvárásokat támasztasz saját magaddal szemben, mindent Te akarsz megoldani, még mások problémáit, nehézségeit is. Nem is csoda, hogy ennek következtében háttérbe szorultál a saját életedben, elvesztél, nem találod önmagad. A feladatod az, hogy visszatalálj saját magadhoz, törődj magaddal. Ennek első lépése, hogy ne vegyél mindent a nyakadba, tanulj meg nemet mondani. Itt az ideje, hogy saját álmaidat, céljaidat próbáld megvalósítani.

Ha egy oroszlánt láttál meg először:

Számodra első a szabadság. Önálló vagy, nem szeretsz mások tapasztalataira hagyatkozni, mindent a saját bőrödön szeretnél megtapasztalni. Önfejű vagy, nem tűröd, ha mások mondják meg, mit és hogyan kell tenned. Sok csalódás és sikertelenség ért már amiatt, hogy nem hallgattál a jó tanácsokra. Azonban bármilyen kudarc is ér, képes vagy felállni a padlóról, összeszedni magad, és haladni tovább az utadon. Sokan makacsnak tartanak, de ez valójában nem igaz, a téged jellemző szó sokkal inkább a kitartó.

Ha halakat láttál meg először:

Érdeklődő ember vagy, aki szereti a pörgést, és imád társaságban lenni. Lételemed a kapcsolattartás és a közös programokon való részvétel, nem szeretsz egyedül lenni, a magány pedig a legrosszabb rémálmod. Érzékeny vagy, nagyon visszavet, ha valaki megbánt, nehezen dolgozod fel a konfliktusokat. Ilyenkor általában a családod, a párod, vagy barátaid segítségével tudsz túllendülni a problémán.