Friss információk: Legjobb barátnője szerint ez végzett VV Fannival

Ezért hallhatott meg szerinte.

Novozánszki Fanni legjobb barátnője már nem reménykedik abban, hogy a lány életben van. Álmában Fanni már rég elköszönt tőle, egy tó közepén ülve.

A tragikus sorsú Fanni lakásán a rendőrök nem találtak drogot, ami azért fontos, mert aligha akart véget vetni a földi létének. Viszont egyik barátnője, Hajnalka, akit a bíróság tanúként is meghallgatott, úgy tudja, hogy bedrogozhatták lányt, akinek szívritmuszavara volt, így a kábítószer tragikus hatású lehetett. Így beszél erről:

– Ott voltam, amikor a kábítószer-kereső kutya bejelzett egy műanyag pohárra, és úgy tudom, gina volt benne, szóval biztosan elkábították, és hacsak nem a legrosszabbat akarták, akkor valószínűleg rosszul sült el a dolog – mondta a Borsnak a barátnő. – Fanni kétszer is elköszönt tőlem ál­momban – csuklott el a hangja. – Egyszer a látomásomban háttal volt, egy hófehér fal előtt, csak a hosszú, sötét haja látszódott, nem fordult meg, és csak annyit mondott, nem tudja, hol van, majd kö­szönt, és elment. Másodszor, röviddel ezután pedig a szüleim – akik már nem élnek – hozták el Fannit, hogy újra lássam. Egy tó közepén voltunk, s egy asztálnál ülve négyesben vacsoráztunk. Sosem felejtem el, mert nagyon furcsa helyszín és álom volt, majd ismét, most már véglegesen el­búcsúzott tőlem, s azóta egyszer sem jött – mesélte a Borsnak szomorúan a barátnő.