Válassz egy kártyát, hogy megtudd azt az üzenetet, amire most épp szükséged van

Válassz és tárd fel a titkod.

Nézd meg alaposan a kártyákat, hagyd, hogy az intuíciód vezessen, és válaszd ki a kedvencedet. A kiválasztott kártya üzenetet hordoz, amely remélhetőleg arra ösztönöz, hogy most rögtön a kezedbe vedd a dolgok irányítását, nem később, nem holnap, mert most van itt a cselekvés ideje, most kell jobbá tenned az életedet.

Válaszd ki azt a kártyát, amelyik a legjobban tetszik a három közül, és fedezd fel az üzenetét.

Az első kártya

Ez a kártya azt üzeni neked, hogy ez az új kezdetek ideje, amikor sok új lehetőséggel találod szemben magad. Ezek a lehetőségek nagyon fontos szerepet játszanak abban, hogy eljuss oda, ahol lenned kell, tehát a te érdekedet szolgálja, ha követed őket, bárhová is vezessenek. Találd meg a belső erőt és bátorságot, hogy belépj az ismeretlenbe – érezd a félelmet, de ne hátrálj meg, hanem menj tovább, és teremts magadnak új életet.

Új lehetőségek tárulhatnak fel előtted párkapcsolati téren, otthon, vagy akár a munkahelyeden is. Lehetőséged nyílhat arra, hogy elköltözz, tovább tanulj, utazz, vagy erőfeszítést tehetsz valami új és izgalmas területen. Mindenesetre oda kell figyelned a jelekre, és ki kell használnod őket, amint felkínálkoznak. Ha nyitott vagy az új kezdetekre, az Univerzum megmutatja neked a következő logikus lépést.

A jelenlegi helyzeted javítása érdekében alkalmazkodnod kell az élet természetes ritmusához és ciklusaihoz, mert ezek a ciklusok új és izgalmas kezdethez vezetnek el téged. Tehát légy optimista és ambiciózus, és ússz az árral, amely a változás felé sodor. Fogadd el az ismeretlen rejtélyességét, és valóra váltod majd az álmaidat.

A második kártya

Ez a kártya azt mutatja, hogy a saját személyes jólétedre és önmagad ápolására kell összpontosítanod. Arra biztat, hogy fedezz fel új módszereket a fizikai, érzelmi és mentális egészséged javítására. Akár hagyományos, akár alternatív módszereket alkalmazol, most az a legfontosabb, hogy a saját egészségedet és boldogságodat helyezd előtérbe. Most jött el az ideje, hogy megszabadulj minden olyan egészségtelen szokástól és viselkedésformától, ami megakadályoz a sikerben.

Kereshetsz szakértő segítséget, ha szükségét érzed, vagy önállóan is javíthatsz a helyzeteden. Az optimális egészség néhány alapvető igénye: a rendszeres orvosi ellenőrzések, megfelelő táplálkozás, testmozgás, megfelelő folyadékfogyasztás, pihentető éjszakai alvás, méregtelenítés, kikapcsolódás a természetben, pihentető tevékenységek, a tömeg és a mérgező környezet kerülése, a pozitív hozzáállás fenntartása, a meditáció vagy a jóga. Szabd meg a határaidat, csináld amit szeretsz, nevess sokat, és szánj időt a csendes egyedüllétre is.

A jelenlegi helyzeted javítása érdekében alkalmazkodnod kell az élet természetes ritmusához és ciklusaihoz, mert ezek a ciklusok arra ösztönöznek, hogy javíts a jelenlegi egészségi állapotodon. Ez most nem a halogatás ideje, most kell megtenned a megfelelő lépéseket. Hívd segítségül spirituális útmutatóidat és angyalaidat, ha szükséges, hogy megmutassák, mit kell tenned az egészséged megőrzése érdekében.

A harmadik kártya

Ez a kártya arra szólít fel téged, hogy fogd fel az életet kalandként. Senki nem tudja, mit hoz a holnap, ezért miért is ne hoznánk ki a legtöbbet a mából? Ez a kártya arra ösztönöz téged, hogy lépj ki a mindennapi élet rutinjából, hogy új és izgalmas dolgokat tapasztalhass meg. Nem kell valami nagy és drámai dolognak lennie, néhány apró változtatással is szert tehetsz egy kis kalandra és lelkesedésre.

Ez a kíváncsiság és a merészség ideje. Lehet, hogy át akarod rendezni a lakást, vagy új öltözködési stílussal kísérleteznél. Kipróbálhatsz egy új ételt, találhatsz egy új hobbit, vagy külföldre utazhatsz. Időnként elég, ha egy ismerős dolog új formát ölt, hogy kissé felrázza a dolgokat. Még a véletlenszerű jócselekedet is kaland lehet a maga nemében.

A jelenlegi helyzeted javítása érdekében alkalmazkodnod kell az élet természetes ritmusához és ciklusaihoz, amelyek új tapasztalatok és kalandok felé vezetnek téged. Új embereket kell megismerned, és rengeteg a látnivaló a világban. Tehát nyiss az ismeretlen felé, frissítsd fel a lelkedet, és bővítsd a látókörödet. A kaland serkenti az életerőt, és javítja a kapcsolatot annak forrásával.