Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Ez az asszony örökbe fogadta ezt az árva sorsú kis cicát. Egy évvel később alig hitt a szemének!

Nem is akármilyen cica lett belőle.

Megsajnálta az állatot és hazavitte. Etetgette, simogatta és lassan meg is szerette. Nem is gondolta, hogy cica ilyenné lesz a nála töltött idő alatt

Amikor Justina Strumilaite és családja örökbe fogadott egy Brownie nevű cicát, leginkább sajnálatból tették. Brownie gyenge volt, beteges, kis maroknyi, és senki sem gondolta, hogy a kis szőrcsomó túl sokáig fog élni.

Brownie volt az alom legkisebb macskája, és csak két lábujja volt a bal első mancsán. Röviddel a megszületése után, alig evett, és nagyon lesoványodott.

De sem Justina, sem Brownie nem adta fel a harcot. Folyamatosan csalogatta enni és inni, és észrevehetően egyre jobban lett.

Hamarosan a kedvetlen szőrme labda egy harcias energia bombává változott. Inkább volt kutya, mint macska, mert követte őt mindenhová, emlékeztetett Justina.

Egy teljes év telt el, és a parányi cicából Brownie egy csodálatos macska lett. A szőre olyan vastag és puha, hogy kefélni kell naponta!

Szerencse mindkettőjük számára, hogy Justina figyelmét megragadta ez a kis vakarcs az alomban. És szerencsés mindannyiunk számára, hogy Brownie itt van, hogy emlékeztessen minket, hogy soha ne becsüljük alá a kisebbet! – harmonikum.com