Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Előbb érkezik a havazás mint gondoltuk! Néhány nap és ÉRKEZIK A HÓ!!! Magyarországon itt számíthatunk havazásra

Mutatjuk hol pontosan.

Először nézzük meg mi várható a következő napokban :

Szerdán délelőtt borult vagy erősen felhős lesz az ég, eső, záporeső formájában érkezik a csapadék. Délután sok lesz a felhő felettünk, csak helyenként lehetnek felszakadozások. Többfelé eshet az eső. Megerősödik az északnyugati szél. 12, 17 fokra számíthatunk.

Csütörtökön megszűnik a csapadék és többfelé csökken a felhőzet, több kevesebb időre a legtöbb helyen kisüt a nap. Az északnyugati szél erős lesz. 14, 19 fokra melegszik a levegő.

Pénteken sok napsütés várható, kellemes lesz az idő. Mérsékelt lesz a délnyugati szél. Kora délután 15, 20 fok várható.

Szombaton közepesen felhős lesz az ég, csapadék nem várható. Megélénkül a délkeleti szél. 15, 20 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Vasárnap csapadékmentes idő várható sok napsütéssel. Változó irányú szél lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 20 fok között alakul.

Hétfőn hidegfrontbetörés várható esővel, záporesővel. Erős lesz az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 12, 17 fok között alakul.

Meteorológusok egész hónapra vonatkozó előrejelzést adtak a 24. hu-nak. A hét elejére még szép időt, szerdára hidegfrontot, hétvégére derűsebb időt ígérnek. A hónap második felében jön a feketeleves…

Molnár László, a Kiderül.hu meteorológusa a 24. hu-nak elmondta: a front szerdán vonul át felettünk jelentős csapadékkal. a nappali hőmérséklet pedig 14-23 fokra esik vissza. Csütörtöktől aztán néhány szórványos eső, zápor mellett egyre többet látjuk a Napot, és lassú melegedés veszi kezdetét. hétvégén 18-23 fok várható. Baljóslatú viszont az Agronaptár.hu hosszú távú előrejelzése: a front nyomában, jövő hét elejétől jelentős lehűlés jön, maximum 14-15 fok lesz, a hónap közepén pedig már éjjelente fagypont felé közelít a hőmérséklet. A jelenlegi modell szerint nemzeti ünnepünkre, az október 23-ai hétvégére érkezik egy hidegbetörés, ami az északkeleti országrész magasabban fekvő területein havazással is járhat – írja a 24. hu.

Pénteken sok napsütés várható, kellemes lesz az idő. Mérsékelt lesz a délnyugati szél. Kora délután 15, 20 fok várható.

Szombaton közepesen felhős lesz az ég, csapadék nem várható. Megélénkül a délkeleti szél. 15, 20 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Vasárnap csapadékmentes idő várható sok napsütéssel. Változó irányú szél lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 20 fok között alakul.

Hétfőn hidegfrontbetörés várható esővel, záporesővel. Erős lesz az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 12, 17 fok között alakul.