Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Mély fájdalommal, és megtört szívvel adjuk hírül, hogy Zsigmond tragikus körülmények között csütörtökön elhunyt.

Egy 16 éves gimnazista meghalt, egy társa súlyosan megsérült, amikor a Vas megyei Gyöngyösfaluban egy kalandparkban lezuhantak a magasból. Eddig tisztázatlan okból kidőlt az egyik kötélpálya oszlopa, magával rántva azokat, akik éppen azon a szakaszon voltak. Volt olyan, akit a tűzoltók segítettek le a magasból.

Nem tudni egyelőre mi okozta a tragédiát pontosan tegnap a vas megyei kalandparkban, ahol egy diák lezuhant és elhunyt miután két fa, látszólag magától kidőlt. A RTL híradó riportjából kiderül többek között, hogy a két másik sérült jobban van, közülük a 16 éves fiú sérült meg súlyosabban, akinek eltört a lába és medencéje, míg osztálytársa, egy lány zúzódásokkal megúszta. Nekik, és az osztály többi tagjának is pszichológus segít feldolgozni a történteket, mint a Vajda János Gimnázium Igazgatója, Varga Gábor elmondta:

 

“Megkezdjük az érintett osztállyal, akik jelen voltak ennél a tragikus balesetnél ennek az esetnek a pszichológiai feldolgozását. Iskolánk egyik szeretett diákja, osztálytársa, és barátja, sokak számára barátja veszítette életét, nem tudjuk megmagyarázni a megtörténteket, és az egész iskolai közösség ezt jelen pillanatban mély gyásszal éli át.”,írja a blikkruzs.blikk.hu

 

Tegnap a keszthelyi Vajda János Gimnázium előtt percről percre gyűltek a mécsesek. Diáktársak, barátok jöttek gyertyát gyújtani, de rengeteg olyan helyi lakos is eljött, aki csak látásból ismerte Zsigmondot. Délután pedig osztálytársai jöttek el az iskolához, mert pszichológus segít nekik feldolgozni a tragédiát. Feketébe öltözve, lehajtott fejjel mentek be együtt a gimnázium épületébe.

ZSIGMONDTÓL EZZEL A KÉPPEL BÚCSÚZOTT ISKOLÁJA A SULI WEBOLDALÁN.

Zsigmond hatalmas népszerűségnek örvendett társai körében, akivel csak beszéltünk, mindenki jószívű, kedves, éles eszű fiúként jellemezte.

– Nagyon jó tanuló volt, több tanulmányi versenyt nyert, közben pedig a sport is nagyon fontos volt az életében. Terepakadály-futó és sakkversenyen is első lett, de az eredményeivel soha nem kérkedett. Nagyon hiányozni fog nekünk – sírta el magát a gimnázium egyik diákja,írja a blikkruzs.blikk.hu

 

Nyomoz a rendőrség

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt vizsgálja az eset körülményeit.