Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Szívszorító vallomás Csuja Imrétől: meghalt a fiam, és erről én is tehetek

Szívszaggató vallomás.

Csuja Imrével beszélgetett el a Best újságírója jókedélyűen, mikor A mi kis falunk sztárjának száján egyszer csak kibukik belőle:

MEGHALT A FIAM. TIZENNÉGY ÉVE TÖRTÉNT, DE MÉG MA IS BESZÉLÜNK RÓLA A FELESÉGEMMEL.

Minden rendben volt a fiúval, jól tanult, sportolt, eljártak vele mindenfelé, „aztán jöttek a dühkitörések, és azt hittük, mindez életkori sajátosság. Ma már tudom, hogy nem, de már késő. Ha egy szülő észreveszi a gyerekén, hogy megváltozott, vigye el orvoshoz” – tanácsolja a színész.

Egy beszélgetésükkor a fiúk elárulta nekik, nem akar élni. Csuja és felesége gyanútlan volt, nem tudták hova forduljanak, végük egy nevelési tanácsadót kerestek fel, ahelyett, hogy pszichiáterhez mentek volna. „A nevelési tanácsadóból ugyan beutalták a pszichiátriára, de ő azt már nem várta meg” – mondta Csuja Imre.

Gergőnek – merthogy így hívták a fiút – van két kisebb testvére is, ami „feldolgozhatóbbá” teszi a tragédiát, ők ugyanis szüleiknek azt mondják, „csodálatos gyerekkoruk volt”. Ráadásul míg ott van a két gyerek, összeomlani sem lehet, mondta a színész.

Persze iszonyú ürességet hagyott maga után a fiú halála, mai napig nem tudta feldolgozni Csuja Imre.

TIZENNÉGY ÉVE ORDÍTOK MAGAMBAN. NINCS ANNÁL BORZALMASABB, AMIKOR EGY SZÜLŐ ELTEMETI GYEREKÉT.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!