Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Válassz egy őrangyalt, és elárulja neked, hogy mi vár rád novemberben

Válassz egyet bátran.

Válaszd ki azt az angyalt, amelyik leginkább a lelkedhez szól, és tudd meg, milyen üzenetet tartogat számodra a jövőről.

Csak annyit kell tenned, hogy figyelmesen megnézed a képet, és kiválasztod azt az angyalt, amelyik a leginkább megérinti a szívedet. Ne gondolkodj túl sokáig, hagyd, hogy az intuíciód vezéreljen, és a lelkeddel válassz.

Sikerült választani? Akkor olvass tovább, és tudd meg, milyen üzenetet tartogat számodra az angyalod a következő időszakra.

Ha az első angyalt választottad

Több szempontból is furcsa időszak következik az életedben. Az Univerzum mintegy kihívást intéz feléd, hogy elindulj egy új és ismeretlen úton, amely jó néhány meglepetést tartogat a számodra, és még fogalmad sincs, hogy reagálsz majd ezekre. Bármi is történjen ezután, vigyázz magadra. Bármit is mondjanak az emberek, ha fontos döntéseket kell meghoznod, tanulj meg a megérzéseidre és a lelked szavára hallgatni. Te tudod a legjobban, mire van szükséged a boldogsághoz.

A te mantrád novemberre: Vigyázok magamra és a lelkemre. Megtanulom önmagamat helyezni előtérbe, és boldoggá teszem a lelkemet.

Az őrangyalod üzenete novemberre: Bízz magadban. Nem számít, mi történik, erősebb vagy, mint gondolnád. Az univerzum soha nem róna rád nagyobb terhet, mint amit el tudsz viselni.

Ha a második angyalt választottad

Számodra a november remek alkalom lehet arra, hogy újra megtaláld önmagadat. Koncentrálj azokra a tevékenységekre, amik segítenek megnyugodni, újra felfedezni önmagadat, hogy megértsd, ki is vagy te valójában, és milyen utat kell követned az életben. Ne siesd el a döntéseket, elemezz minden lehetőséget, és mérlegelj. A változások még várhatnak, használd ki ezeket a heteket, hogy önmagadra összpontosíthass.

A te mantrád novemberre: Eldobok minden álarcot, és megtanulok sebezhetőnek mutatkozni. Megmutatom, ki vagyok, és megnyitom a szívemet a körülöttem élő emberek előtt.

Az őrangyalod üzenete novemberre: Ne félj önmagadtól. Olyan sokáig halogattad ezeket a pillanatokat, de az Univerzum nem engedi, hogy elmenekülj önmagad elől. Nézz szembe a félelmeiddel, és fedezd fel újra önmagad.

Ha a harmadik angyalt választottad

Most lehetőséged van rendet teremteni a kapcsolataidban. A következő hetek kiválóan alkalmasak arra, hogy megértsd, mire van szükséged a szeretteidtől, és mit tudsz te felajánlani cserébe. A kapcsolataid jelentősen megváltozhatnak, ha őszintén kimondod, amit gondolsz. Tanulj meg hitelesen élni, és ne köss annyi kompromisszumot a tökéletes kapcsolatok reményében – ezek nem léteznek. A boldogság a tökéletlenségben rejlik.

A te mantrád novemberre: Bármi is történjen ebben az időszakban, mindig az igazat mondom. Az őszinteséget választom, és megmutatom a sebezhető oldalamat. Nyíltan, álarcok és függönyök nélkül kommunikálók a körülöttem lévő emberekkel.

Az őrangyalod üzenete novemberre: Légy őszinte az emberekkel. Mondd ki, ami a lelkedet nyomja, ne tarts mindent magadban, mert a végén annyi minden felgyülemlik, hogy azt sem fogod tudni, ki vagy, és melyik a te utad az életben.