Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Végre megtörtént: Ettől jobb hír nem is érkezhetett volna Schumacher kapcsolatban, mióta ezt vártuk

Hatalmas örömhír érkezett a a forma 1 rajongóinak.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Mick Schumacher 2021-ben debütál a Forma-1-ben, hiszen a Haas istállója őt igazolta le Nikita Mazepin mellé. Belépésével tovább nő az „autóversenyző-gyerekek” tábora, hiszen vele együtt már 3-man lesznek a mezőnyben, akiknek egykor édesapjuk is a sorozatban szerepelt.

Jelenleg Max Verstappen és Kevin Magnussen az, akik a második generáció tagjaihoz tartoznak. Hozzájuk csatlakozik, hamarosan Mick Schumacher, aki a legendás Michael Schumacher fia.

A bejelentés hallattán sorra kerülnek elő a vele kapcsolatos régebbi felvételek. Így bukkant elő az a 2002-es videó is, amin Jos Verstappen és Michael Schumacher beszélget arról, hogy örülnének-e neki, ha gyermekükből is autóversenyző válna. Az egykori csapattársak ekkor még nevetve kommentálta ezt az eshetőséget.

„Régóta vagyunk barátok, és sosem volt komoly vitánk, szóval lehet, hogy akkor szólalkoznánk össze először, ha a fiaink egymás ellen versenyeznének” – mosolyodott el Michael Schumacher.

 

„Nagyjából egykorúak, szóval, ha autóba ülnének, nagy valószínűséggel egymás ellen küzdenének majd – egészítette ki az akkor még csak ötszörös bajnokot a holland.

Érdekesség, hogy ezt követően Schumacher leszögezte, jobban örülne, ha fia inkább a lovaglást vagy a golfozást választaná. Verstappen hozzátette, szerinte a tenisz is jó választás lenne, de kiemelte, bármibe kezdjen is a fia, ő teljes mellszélességgel kiáll majd mellette.

„Bármit is csinál, én segíteni fogom majd őt. Ha a focit választja, mindent megteszek azért, hogy megtaláljam neki a legjobb csapatot, de ugyanezt teszem a gokartnál és a tenisznél is.”

A holland viccesen azt is megjegyezte, sosem lehet tudni, mit hoz az élet 15 év múlva. Valószínűleg akkor még ők sem sejtették, hogy fiaik valóban farkasszemet néznek majd egymással a királykategóriában.