Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Napvilágot látott az igazság: ezért hagyta el az ország az ismert magyar humorista

Ezért hagyta el az országot.

A család nem is érti, hogyan kaphatta el a kabarékirály a betegséget, amikor náluk mindenkinek negatív lett a tesztje. A Jászai Mari-díjas színészt jelenleg kórházban ápolják, állapotáról Heller Tamás barátja nyilatkozott.

„A felesége is csak telefonon keresztül tud az orvossal beszélni, személyesen nem is lehet bemenni a kórházba. Úgy tudom, csak megfigyelik. Én Zsuzsival két napja beszéltem utoljára. Az éjjel csak egy üzenetet küldött, hogy neki és a lányuknak negatív lett a koronavírus-tesztjük. Egyszerűen elképzelhetetlen, hogyan tudott bekerülni hozzájuk vírus, amikor tényleg mindenki vigyázott rá. Ez borzalmas” – mondta.

Azt is elárulta, amit csak kevese3n tudtak, hogy Sas József évek óta asztmával küzd, és amikor agyvérzést kapott Thaiföldön, éppen emiatt utazott oda.

„Sokan azt hiszik, hogy rongyrázásból ment ki minden télen Thaiföldre, pedig az igazság az, hogy egy egészségügyi dolog miatt. Jóska jó pár éve asztmás, és amikor itt szmog van és rossz az idő, ez az ő tüdejének nem tett jót, elég sokat köhögött. Kicsit rendbe tette a külföldi levegő, és amikor hazajött, jobban volt” – tette hozzá a színész.