Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Csernus Csabi Bear Grylls nyomdokaiba lép – irány a dzsungel

A nyíregyházi celeb egy újabb nagy kalandba vág bele… jelentkezett a népszerű túlélő showban, amin megismerheti az egész ország. Csernus Csabival beszélgettem terveiről.

Új év és új tervek. Ha jól értesültem, akkor beneveztél az egyik kereskedelmi csatorna túlélő valóság showjába?

Így van a Survivor televíziós műsorba jelentkeztem, hisz köztudott én már csináltam hasonló kimenetelű vlogot a saját oldalamon. A célom az, hogy első sorban magamnak bizonyítsak, illetve sokszínű és egyedi énemet, ami mondhatjuk közkedvelt, megmutassam az országnak. Így egyre közelebb kerülhetek, hogy a média egyik fontos szereplője legyek.

 

Mire számíthatnak a nézők, ha te is bekerülsz a csapatba?

A nézők a remek és szórakoztató szereplésemre számíthatnak, ami engem tükröz. Nemcsak szórakoztató szereplésemet fogják a nézők szemügyre venni, hanem a túlélési technikák elsajátítását, egy izgalmas közegben.

 

Így előre láthatólag mi lesz az, amit majd nehezen viselsz?

Felvetődik a kérdés, hogy mit fogok nehezen viselni? Mivel a téli ünnepek után vagyunk nem sokkal így a fizikai formámtól tartok, hogy nem lesz 100 százalékos… na de 99 talán!

 

Van esetleg olyan dolog, aminek kifejezetten örülnél a műsoron belül?

Remélem szép hölgyek is jelentkeznek, ugyanis imádom a nőket ,és ez alatt a hosszú idő alatt se szeretném őket nélkülözni.

 

esetleg voltak már korábbi ehhez hasonló kalandjaid?

Tavaly egy hétre Cipruson forgattunk saját túlélő showt, ami elég magas nézettséget hozott, úgyhogy várom a további támogatásokat!

Sok sikert kívánunk a terveidhez.