Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Napvilágot látott a valódi igazság: ezért titkolózik a család Michael Schumacher állapotáról

Így van jelenleg.

Michael Schumacher még 2013 decemberében szenvedett síbalesetet, azóta titkolják az egészségi állapotát.

Megdermedt a világ, amikor 2013 december 29-én megérkezett a hír: bruális síbalesetet szenvedett Michael Schumacher. A hétszeres világbajnok autóversenyző kómába esett, állapotáról pedig azóta is csak meg nem erősített híresztelések vannak. A család 2014 januárjában ugyanis teljes hírzárlatot rendelt el, nem hajlandóak beszélni a Forma-1-es legenda állapotáról. Mint mondták, ez a család és legfőképpen Michael Schumacher magánügye.

 

Michael Schumacher állapotáról hallgat a család © AFP

 

Persze sokan és sokszor félreverték a harangot, agysebészek, idegsebészek nyilatkoztak arról, hogy egy olyan sérülésből, amelyet a versenyző szerzett, nem lehet felépülni, éber kómában lesz élete végéig, már, ha ezt a vegetálást életnek lehet egyáltalán nevezni.

A család pedig csak hallgatta ezeket a véleményeket, de soha nem cáfolta és nem is erősítette meg. Csak hallgatott.

A miértre Schumacher menedzsere és szóvivője, Sabine Kehm adta meg a választ.

“Soha nem nyilatkoztak Michael és Corinna magánéletéről, nem ezzel jelentek meg az újságokban. Amikor síelni mentek, nyilvánvalóan magánemberként tették. Egyszer egy hosszú beszélgetésünk soránMICHAEL AZT MONDTA, EL AKAR TŰNNI. AZT HISZEM, AZ VOLT A TITKOS VÁGYA, HOGY EZT EGYSZER MEG TUDJA TENNI.Ezt a kívánságát akarom teljesíteni, ezért nem nyilatkozunk semmit az állapotáról”.

Egyetlen kivételt tesznek, egy új dokumentumfilmben eddig nem látott felvételeket tett közzé a család Michael Schumacherről. A rajongók reménykednek, hogy ha akár egy pillanatra is, de fel fog tűnni imádott Forma-1-es versenyzőjük is most, 52 évesen