Mennyei krémes piskótahegy: A legjobb benne, hogy a sütéssel sem kell bajlódni
Próbáljátok ki mindenképpen.
Ez a mai alkotás egy hirtelen ötletből jött. Sütni nem szerettem volna, de szerencsére volt otthon egy csomag piskóta, na meg a többi hozzávaló is. Ami ehhez a desszerthez kell, az dzsúsz, amibe a piskótát belemártjuk, a lágy túrós krém, na meg a választott gyümölcs – esetemben áfonya. A desszertet, miután összeállítottam, két órára hűtőszekrénybe tettem. Szerző: Milka
Hozzáadta: TopPetra, 7.3.2020
Kategória: Desszertek, sütemények, Sütés néküli édességek, Túrós édességek, sütemények, Gyümölcs szerint
Előkészítés:
ALAPANYAGOK
50 dkg lágy túró
40 dkg tejföl
6 ev. kanálporcukor
2 csomag vaníliacukor
150 g vaj
2 dl sűrű dzsúsz
piskóta
áfonya
-
A túrót a tejföllel és cukorral elkeverjük. A vajat és vaníliacukrot habosra verjük. A két keveréket összedolgozzuk, hűtőszekrénybe tesszük.
-
A piskótát a dzsúszba áztatjuk. A piskótát egy tálcára vagy tálra tesszük, 3×5 sorban.