Te sem szereted panírozni a húst? Mutatunk egy sokkal egyszerűbb és ízletesebb módszert, neked is elnyeri a tetszésedet
Jobb mint a hagyományos panír.
Kiváló recept, a hús finom és szaftos, a tészta pedig nagyon gyorsan elkészül. Nem kell hosszú órákat a konyhában tölteni és panírozni. A tésztához az alapanyagokat elkeverjük, beletesszük a csirkemellet, majd aranyszínűre sütjük. Szerző: Mineralka
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
1 kg csirkemell
3 db tojás
1 db vöröshagyma
5 ev. kanál tejföl
4 ev. kanál búzadara
2 ev. kanál burgonyakeményítő
Ízlés szerint só
Ízlés szerint bors
3 gerezd fokhagyma
-
A hagymás-tojásos-tejfölös alaphoz hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a darát és a keményítőt.