Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Michael Schumacher barátja megszólalt a világhírű pilótával kapcsolatban

Ezt árulta el.

Bár Michael Schumacher állapotáról rendkívül kevés információ látott napvilágot, a Ferrari korábbi tesztpilótája, Luca Badoer most olyan kijelentéseket tett, amikből arra lehet következtetni, hogy van esély az Forma–1-es legenda felépülésére.

Lassan hét és fél éve szorul ápolásra Michael Schumacher, akinek a súlyos síbalesete utáni állapotát hétpecsétes titokként kezeli a családja. A Forma-1 – immár csak egyik – hétszeres világbajnokának hogylétéről kevesen tudhatnak. A családtagokon és az orvosain, ápolóin kívül kevés közeli barát van tisztában azzal, milyen valójában Schumacher egészségi állapota. Egyikük, a Ferrari korábbi tesztpilótája most ejtett néhány szót a német legenda hogylétéről, akinek az állapota nem reménytelen.

„Ez egy fájdalmas dráma… Csak én, Jean Todt és néhány közeli jó barát látogatja. Michael mindig is keményen edzett, ami azért is jó, mert így a teste ellenáll. Amikor Mugellóban és Monzában teszteltünk, a szabadidejében is edzőterembe járt, vagy kerékpáron járta a közeli dombokat. Michael egyszerűen Michael. Egy harcos, aki remélhetőleg hamarosan felépül” – idézte Luca Badoert a Ripost.