Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Itt a legfrissebb DÁVID NAPTÁR előrejelzése: Igen csak megdöbbentő a szakembereket is, hogy milyen idő LESZ 2021-ben. Július további része és augusztus az pokoli lesz

Erre számíthatunk a híres meteorológus szerint.

DÁVID NAPTÁR előrejelzése : Megdöbbentő milyen idő LESZ 2021-ben .Július -augusztus az pokoli lesz

 

Kánikula vár ránk idén nyáron – ez derül ki többek között a nyíregyházi mérnök, Dávid Mihály által elkészített éves időjárási előrejelzés alapján. A Ripost körülnézett az AccuWeather nemzetközi meteorológiai portálon is.

Július

A második legjobb idő a nyaralásra július vége, amikor 35-40 fok is lehet napközben. A hónap közepére várható több csapadék, zápor, zivatar.

Augusztus

A hónap elején kicsit enyhül a forróság, de aztán ismét 35-36 fok lesz. A hónap első felében eső is ritkán enyhíti a hőséget. Augusztus 20-án 30 fok körüli hőség várható.

Szeptember

A hónap elején enyhül a forróság, de a hónap közepén megint előfordul 30 fokos nappali hőmérséklet. Egész hónapban jellemzőek lesznek a gyors záporok.

Október

Október elején hirtelen lehűl az idő, a hónap közepén pedig újabb lehűlés várható. Fagyra még nem kell számítani. Sok lesz a csapadék, különösen 20. körül.

November

Napközben már megigen lesz melegebb 10 foknál és éjszaka fagypont közelébe kerül a hőmérséklet, a hónap végén pedig kemény fagyokra lehet számítani. Leeshet az első hó.

December

A Dávid-naptár szerint jövőre sem valószínű a fehér karácsony. A hónap első felében hideg lesz, éjszakai fagyokkal és nappal 0 fok körüli hőmérséklettel. Karácsony környékén kezdődik egy erősebb felmelegedés, szilveszterkor pedig akár 10 fokra is felmelegedhet a levegő.

(Ripost)