Ez a tökéletes grízgaluska 3 titka! Puha, de mégsem esik szét, olvad a szájban, nem ágyúgolyó, ilyen a tökéletes grízgaluska.
Tartsd be ezt a három tippet és a tiéd is nagyon finom lesz.
Könnyű, de mégsem esik szét, olvad a szájban, nem ágyúgolyó, ilyen a tökéletes grízgaluska. Nem is olyan könnyű ezt elérni.
Az egyik legfinomabb levesbetét a grízgaluska, 3 titka van, hogy tökéletes legyen az állaga.
Hozzávalók:2 vagy 3 tojás, attól függ mennyit akarunk készíteni, só, gríz, amennyit felvesz.A tojást felverjük, nem habosra, mert egész tojással dolgozunk, de alaposan. Belekeverjük a grízt, sűrű tejföl állagó tésztát kapunk.1. titok: 1 órán át a hűtőben lefedve állni hagyjuk. 2. titok: mielőtt kiszaggatjuk, kevés levessel hígítjuk, hogy ne legyen túlsűrű (a gríz közben megszívta magát.)3. titok: miután sós vagy leveses vízben kifőztük, beletesszük a forró levesbe, és még 20 percig állni hagyjuk.