Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Itt a NAGY 2022-es PÉNZHOROSZKÓP! Mutatjuk melyek azok csillagjegyek vonzzák a pénzt! Siker, pénz, csillogás vár rájuk:

Vajon kik ők?

hatnak az egyes csillagjegyek szerelem, karrier, egészség, pénz és szerencse terén?

Olvasd el a NAGY PÉNZ HOROSZKÓPodat és megtudod:

KOS március 21.–április 20.

A karrier szektorában tartózkodó Szaturnusz és Plútó tehet arról, hogy vállalata harcol a túlélésért, ezért – legalábbis az év végéig – önnek sem garantálja a kedvező lehetőségeket és a megélhetést biztosító fizetést. Ha azt akarja, hogy tisztességesen fizessék meg, időnként némi könyökmunkára is szükség lesz. Márciusig döbbenetes érzéke van ahhoz, hogy olyan újdonságokkal álljon mindig elő, amelyekre éppen szükség van. Mivel a Jupiter ösztönzésére az elméje nyitottabb lesz, mint valaha, még arra is gondolhat, hogy folytatja főiskolai tanulmányait vagy utazásai során új kultúrákat ismerjen meg. 2022-ben a tanulás a legkifizetődőbb befektetés. Decemberben felrepül a karrierlétra legmagasabb fokára, ami komoly fizetésemeléssel jár.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

BIKA április 21.–május 20.

Befolyásos ismerősök vagy éppen jómódú partnere pénzeli projektjeit, vagy csatlakozik egy jól jövedelmező üzleti társuláshoz. De legyen bármilyen üzletben, tényként kell kezelnie, hogy januárban, júniusban és szeptemberben, amikor egy ügyvéd vagy jogász megjelenik a terepen, általában zavart vagy kiadást okoz. Kedves Bika, az Uránusz befolyására 2022-ben szinte minden megváltozik az életében. De ne aggódjon! Ebben az átalakulási folyamatban talán hivatást változtat vagy átugrik a vállalkozók útjára. Ha nagyobb adótartozása van, mint amennyit ki tud fizetni, akkor idén kedvező fizetési feltételekben állapodhat meg a hivatallal.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

IKREK május 21.–június 21.

Sikere szempontjából mindennél fontosabb az, hogy képes legyen eredményes együttműködésre ösztönözni az embereket. Idén elveszítheti a bankban lévő pénzét, ám ha nem veszíti el az optimizmusát, akkor az év végén még jóra fordulhat minden. Az adóhatóság nem fog szemet hunyni tisztességtelen húzásai felett. Kemény bírság várható, ha elhanyagolja vagy meghamisítja a könyvelését. Amikor kölcsönt akar felvenni, a bankot jobban érdeklik a biztosítékai, mint bármi más. Előfordulhat, hogy jelentős változásokkal szembesül a költségeivel és megtakarításaival kapcsolatban. Ám ha új bevételi források megteremtésére gondol, a december a cselekvés ideje.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

RÁKjúnius 22.–július 22.

Március elejéig igyekez­zen előnyt kovácsolni a hivatásában bekövetkező változásokból. Lehet, hogy idén szolgáltatással kapcsolatos üzletbe kezd. Az elkövetkező időszakban lehetősége nyílik arra, hogy a kapcsolataira és a szövetségeire összpontosítson. A Szaturnusz, a felelősség bolygója és az átalakulásokat jelképező Plútó a kapcsolatok szektorában riválisok színre lépését jelzi. Lehet, hogy többet kell dolgoznia szakmai és üzleti kapcsolatain, mint szeretné mások követelőzése miatt, de Uránusz segítségével Isten áldásaként toppannak ön elé az olyan barátok és üzlettársak, akik a pénzen kívül az üzlet megteremtéséhez hiányzó szükséges tényezőket is hozzák.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

OROSZLÁNjúlius 23.–augusztus 23.

Idén nagyon keményen kell dolgoznia ahhoz, hogy megszerezze, amit akar. 2022-ben a legvadabb álmai is valóra válnak. Üzleti vállalkozása vagy karriere különösen az év kö­zepén fog virágozni. Időnként kockáztatnia kell, és vállalni annak a lehetőségét is, hogy veszít. Néhány rizikós befektetése vagy társulása baklövésnek bizonyulhat, és ügyelnie kell arra is, hogy üzletfeleit, partnereit visszatartsa, nehogy mellékvágányra vigyék az ügyeket. Ha képtelen megmaradni alkalmazotti minőségben, decemberben belekezd az állásváltoztatási játszmába, s akkora hasznot hajt a cégnek, hogy saját vállalkozását is a vállalat falai közt folytathatja.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

SZŰZ augusztus 24.–szeptember 23.

 

2022-ben olyan embe­rekkel ismerkedik meg, akik az ön oldalán állnak és támogatják anyagi és kreatív törekvéseit. Rá fog jönni, hogy ha a megfelelő emberek veszik körül, akkor az élet sokkal élvezetesebb. A legtöbb vállalkozás, amibe 2021-ban belevágott, hosszú távú sikereket ígér. Büszke lehet magára, hiszen sok mindent elér anélkül, hogy bárki segítségét igénybe kellene vennie. Idén nemcsak azért vásárol nagyobb lakást, hogy befektetését biztonságban tudja, hanem azért is, hogy rokonaira és partnerére jó benyomást tegyen. Még ha nincs is szándékában venni, jó, ha tudja, mi történik az ingatlanüzletek világában. Hátha véletlenül horogra akad idén egy bomba üzlet.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

MÉRLEG szeptember 24.–október 23.

Kommunikációs készsé­ge a tetőponton van. Íróként könyvet jelentethet meg, de csodás idő ez nyelvtanulásra is. Senki sem garantálja de­cemberig, hogy befektetéseinek hozama lesz. Rokonai miatt csődbe mehet a csa­ládi vállalkozás, de a veszteség arra bírhatja, hogy mélyebbre ásson, és még értékesebb, még kifizetődőbb befektetést találjon. De eszébe se jusson le­amortizálni cége telephelyét, hogy így jusson hozzá a biztosítási összeghez, amivel kifizethetné adósságait valamelyik híres divatcégnél. Az év végén vásárolhat egy nagyobb lakást vagy házat. Ha már van lakása, akkor a partnere segítségével kifizetheti a rajta lévő terhek nagy részét.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!