Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Pénzhoroszkóp: a Ehhez a három horoszkóphoz újra dőlni fog a pénz, anyagi gondjaik megoldódnak

Te vajon köztük vagy?

És a te anyagi helyzeted hogyan alakul a következő hetekben?

Üzleti horoszkóp 2021. november 22-december 5.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Pénzügyi téren sikeresnek érezheti magát, de csak úgy, mint a mesebeli Mátyás király, akinek a leány hozott is, meg nem is ajándékot. Rengeteg bevétele volna, de a kifizetések késnek, csak nehézkesen csorognak. A kintlévőségei miatt ugyan ön nem kerül pillanatnyi pénzzavarba, de a hosszú távú terveit, vagy befektetéseit, megtakarításait illetően lehetnek kétségei. Az időszak végére azonban megkönnyebbülhet: a pénz újra dőlni fog.

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Azt tapasztalhatja, hogy bár rengeteg új és ön szerint jó ötlete van, mégis csak a töredékét tudja megvalósítani. Ez most úgy van, hogy a célhoz a tévedésein át vezet az útja. Azon sem csodálkozhat, ha ezért a külvilág rosszallását kell megtapasztalnia. Ám vegye észre azt is, aki éppen ellenkezőleg áll a dolgokhoz: támogatná önt! Ha folyton csak kesereg, a kudarcait siratja, akkor nem fogja meghallani azok hangját, akik ön mellett vannak. Mert vannak.

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Még mindig a távolban járó Ikrek jegyűek érezhetik igazán szerencsésnek magukat. Továbbá azok is, akiknek nagyon távoli országokkal vannak üzleti kapcsolatai. A szerencsét egyéb esetben kicsit rejtetten kell megélnie. Legalábbis nem szabad nagydobra vernie, mert azzal az irigyei és a gáncsoskodók számát szaporítaná meg túlzott mértékben. Nagyon nem mindegy tehát, hogy a nyilvánosság előtt hogyan mutatkozik.

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Pénzügyekben nagyon szerencsésnek érezheti magát: a szorgalmát és a kitartását bőkezűen jutalmazza a sors, avagy a főnökei. A hatalom emberei általában is valahogy a kedvesebb arcukat (is) tudják most mutatni ön felé, ezért, ha bármilyen engedélyre, ügyintézésre van szüksége, akkor azt tegye meg még a hónap elején! Az eddig zárt kapuk most könnyedén megnyílhatnak, anyagi gondok megoldódhatnak.

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Most tapasztalhatja a Mars erejét az üzleti életben: szüksége is lesz a bátorságra és a kitartásra is, mert komolyságot, hozzáértést és nem kis elszántságot igénylő munkája lehet. Az erejére, a fizikai erejére is szüksége lehet, ezért jól teszi, ha odafigyel teste állapotára is. Ahogy a régi görögök mondták: ép testben ép lélek. És nemcsak lélekjelenlétre, de személyiségének jelenlétére is szükség lesz, ha kamatoztatni akarja a képességeit. Éljen társasági életet!

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Még mindig nagyon sokat kell dolgoznia, és bár egyelőre úgy érzi, hogy minden kulimunka az öné, míg mások aratják le az érte járó dicsőséget, elárulom, ez már nem soká lesz így. Egyelőre csak végezze a dolgát, és ne rejtse el az ambícióit sem a főnöke elől. Ha egyelőre nem is hitegeti, azért a bogarat nem árt elültetni a fülében. A közeljövőben nagyon gyorsan változhatnak az események. Ha most jól teszi a dolgát, sokat remélhet.

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Bár az anyagi lehetőségeit még mindig kicsit szűkösnek érezheti, bízhat abban, hogy a nagyon közeli jövőben már változni fog a helyzete. Az elmúlt évek szűkösségének is megvolt az az előnye, hogy megtanult egy másfajta pénzkezelési módot, ami által a jövőben már képes lesz meggátolni azt, hogy bármikor is elússzon az anyagiak terén. Egy szigorúbb, mértéktartóbb, a jövőre is gondoló pénz és anyagkezelést, amely óvja a természeti értékeket is egyben.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Igazán boldogok lehetnek most a Skorpió szülöttek: uralkodó bolygójának a magasrendű szeretet bolygójával alkotott nagyon kedvező fényszöge ugyanis nagyon sokáig éreztetni fogja a hatását. Egyébként is nagyon jó időszakra számíthat most: itt a lehetőség, hogy tovább bővítse emberi kapcsolatait, amivel a későbbiekben az anyagi bőségét megalapozhatja. Az illúziók megvalósítása önnek most gyerekjáték. Játékkészítők előnyben!

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Pénzügyek terén, különösen a hitelekkel, adósságokkal, kölcsönökkel vagy örökségekkel kapcsolatban a racionális megfontolások ideje jött el. A józan esze mellett azonban a szerencsére is számíthat. Különösen jó lehetőségei adódhatnak a hónap elején, amelyek segítségével még vesztesnek érzett pozíciót is nyertesre fordíthat. A két nagy szerencsebolygó konstellációja most a pénzügyekben, az otthonában, az alapok megteremtésében is segíti.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

A jegyében járó szerencsebolygó a Marssal és az Uránusszal kerül jó konstellációba: itt az idő a remények megvalósítására. A saját vállalkozását illető terveiben szinte a kezére játszanak az események. Bizonyára az ünnepek közeledte miatt is, rengeteg lehet a megrendelése. Érheti ugyan némi csalódás, ezért annál jobban jár, minél kevésbé akar másokra, mások pénzére támaszkodni.

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

A természetét oly keménnyé tevő Szaturnusz konstellációnak lassan vége lesz, ami az önnel kapcsolatban állóknak bizonyosan könnyebbséget okozhat. A hónap első napjaiban azonban kihasználhatja az erejét arra, hogy legyőzze ellenségeit, és sikeres legyen olyan terepeken, ahol azt csak vehemenciával és rámenősséggel érhető el. A külföldi üzleti lehetőségek beválhatnak, de jól meg kell válogatnia a partnereit. Van, aki csak hitegeti. Kerülje a nagy mesélőket!

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Úgy érzi, a szó szoros értelmében szét kell szakadnia. Most segíthet önnek a jegyére jellemző kettős természete, mert bizony előfordulhat, hogy egyszerre kell utaznia, dolgoznia, és mindenben a maximumot nyújtania. Ami másnak csak nehezen megy, hogy egyszerre legyen ott teljes figyelemmel több életterületen, az önnek gyerekjáték. De azért mégis kifáradhat benne. Ráadásul a nyilvánosság terén is a maximumra kell törekednie.

Ha értesülni szeretnél híreinkről, lépj be a Facebook-csoportunkba!