Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Ez a 3 csillagjegy nagyon örülhet ezen a héten igen nagy mennyiségű plusz pénzhez jutnak… mutatjuk mikor

Vajon te is a szerencsések között vagy?

December 2 hete a spontaneitásról szól, így rengeteg meglepetés éri a csillagjegyeket, három közülük például nem várt pénzhez jut!

Bika

Bár mindig kínosan ügyel arra, hogy minden számlája be legyen időben fizetve, és ne tartozzon soha senkinek, most mégis hiba csúszott a gépezetbe! De ne aggódjon, valószínűleg valamit kétszer utalt el, esetleg többet fizetett, vagy rosszul vontak a számlájáról. A lényeg, hogy visszakap egy olyan összeget, amiről nem is tudta idáig, hogy hiányzik önnek!

Nyilas

Az elmúlt hetekben rengeteg plusz munkát vállalt, keményen dolgozott, sok áldozatot hozott, ezért pedig végre most meg is kapja a jutalmát. Nagyon meg fog lepődni, mert valószínűleg későbbre várta ezt a bevételt, ráadásul többet is kap, mint amire számított. Ezt semmi másnak nem köszönheti, mint az elhivatottságának, kitartásának és tehetségének.

Halak

Korábban hozott egy döntést, amiben sokáig száz százalékig biztos volt, de az elmúlt hetekben kezdett elbizonytalanodni. Sőt, mostanában már el is könyvelte veszteségként a dolgot. A héten azonban kiderül, hogy nem csak jól döntött, de sokkal jövedelmezőbb a projekt szakmailag és anyagilag is, mint amire számított. Ráadásul ennek a pozitív hatásait már most megérzi!

Olvassa el heti horoszkópját is!

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete novemberben