Itt a nagy decemberi pénzhoroszkóp: Ezek a csillagjegyeknek érdemes lottózni nagy mennyiségű pénz üti a markukat

Nyakunkon a december, sokan osztunk-szorzunk, hogy mindenkinek minden beleférjen a büdzsénkbe, amit kigondoltunk a fa alá. A racionális döntésekben megfáradva nézzünk kicsit körül a horoszkóp rejtelmeiben, kinek mit ígér az év utolsó hónapja a piszkos anyagiak terén!

Kos

Ha azon kapod magad, hogy a pénzteremtésben nagyon jó vagy, hogy minden gyökeresen átalakul – pozitív irányban – igen!

Most beérik a gyümölcs, amiért sokat tettél, ami mögött sok munka van.

Belső átalakulásodra is hatással van a pénz – hisz most többet költhetsz karácsonyi ajándékra és magadra. Ha okosan, bátran, ugyanakkor megfontoltan be is mersz fektetni céljaidba, munkádba – annak is majd meglesz a hozadéka! Már régen vágyott utazásod ugyan most eltolódik, de azért menj csak szerelmeddel, gyerekiddel, szeretetteiddel kirándulni egy jót.

Bika

Zseniális ötleteid, megérzéseid lehetnek a pénzügyekkel kapcsolatban, ami megint csak alátámasztja nagyon nagy rátermettségedet a földi valóságban. Mégis, mintha valami akadály érkeznél! A bőség ellenébe – vagy talán épp azért, mert elbízod magad – könnyen becsaphatóvá válsz, megvezethetnek, ami az önmagadba vetett hitedet is talán aláássa.

Meglehet, hogy tovább akarsz nyújtózkodni, mint ahogy a takaród ér,

illúziókat kergetsz vágyaidban, álmaidban – s éberség hiányában üressé válik bankszámlád.

Ikrek

Talán te sem tudod, hogy otthonodra költenél-e többet, vagy a karácsonyi ajándék-vásárlásra? Mégis lehet, hogy a pénzügyeid stagnálnak.

Mintha nem lenne mozgás se a bevételeknél, se a kiadásoknál.

Talán azért van mindez, mert most egy nagyon pozitív, mély, belső átalakulásod van folyamatban, mely nem is akar annyira menni se ide, se oda. Elég neki egy csendes, meghitt hely, ahol szerelmével van, vagy elgondolkozik mélységében az élet értelmén, a nagy igazságokon – s ezekhez nem is kell sok pénz!

Rák

Pároddal, barátaiddal csapra verhetitek az összes pénzt! Csak kicsit fogd magad vissza, hisz olyan izgalmas élményekben lehet részetek, melyeket úgy sem lehet pénzben kifejezni! Most amúgy is olyan nagy formában vagy, hogy bármikor tudsz pénzt teremteni, s nem is keveset! Egy lottószelvényt is érdemes feladnod, hisz előző életből jövő segítségek a pénzügyeidet is támogatják – meglehet, ezzel szeretnének föntről segíteni neked,

így adni vissza a másoknak annyiszor adott önzetlen támogatásodat, szeretetedet.

Oroszlán

„Terülj, terülj asztalkám” van előtted. Rajta minden finomság, a legkülönlegesebb dolgokból is bőség – szinte kifogyhatatlanul!

Munkád gyümölcse beérik, ami mögött persze nagyon sok tanulás, odafigyelés, talán éjszakázások, felelősségvállalás, bátorság, s mások segítsége is ott van. Meglehet, mindez mégsem tesz boldoggá, hisz ami most hiányzik, azt nem tudja sem étel, sem ajándék, csillogás – villogás, káprázat megadni – hisz az a lélek mélyén lakik. De hited is itt van – s nincs is már gond!

Szűz

Tele a „kamra”, dől a pénz. Ez történhet váratlanul, de érkezhet stabilan, biztosan, kiszámíthatóan is. Ha feladsz egy lottószelvényt, akár a főnyeremény is tied lehet, amivel talán szerénységed nem is tud hirtelen mit kezdeni. Nagyon jól vagy!

Fektess be munkádba, céljaidba, pontosan érzed, tudod, hogy mit kell tenned, hogy az bőséget hozzon.

Talán azért is van ez így, mert most is gondolsz másokra, segíteni akarod az egész világot – s amit adsz, az kapod vissza. Szeretetet, bőséget.

Mérleg

Ne hagyj ki egy lottószelvény-feladást, engedd meg, hogy angyalaid küldjenek pénzt – úgyis annyi vágyad van! Szeretnél szerelmeddel, családoddal, gyerekeiddel, barátaiddal együtt örülni Karácsonykor és az azt követő 364 napon is. Tele vagy extrém, egyedi ötletekkel – otthonodat is felújítanád, melyhez sok pénz kell…

bár oly ügyes vagy, hogy ha semmi nem lenne, akkor is megoldanád, hisz szebbnél szebb dolgokat tudsz alkotni.

Skorpió

Bőségesen érkezhet pénz – akár váratlanul, akár stabilan, kiszámíthatóan. Lélekkel teli látásmódodnak, tudásodnak, különleges, ugyanakkor nagyon gyakorlatias ötletidnek és kitartásodnak köszönhetően – munkád jutalma nem marad el. Főnököd és munkatársaid elismernek. Ha bármilyen akadály vetődik fel, nem kell megijedned – a segítség rögtön érkezik – amit adtál másoknak – akár előző életeidben – azt most visszakapod.

Lottózni most fölösleges!

Nyilas

Minden a tied, ami szemnek, szájnak ingere – legyen az , divat, sporteszközök, telefon, számítógép, autó – csak ne ess túlzásba!

Ne kergesd álmaidat abban bízva, hogy akkor megtalálod a boldogságot!

A boldogság nem kint, hanem bent van, bár hozzásegíthetnek azok a dolgok, melyeket most könnyűszerrel megkapsz, hisz tágasabbá válnak a tapasztalásra a lehetőségek. Munkaeszközökbe érdemes befektetned!

Bak

Annak ellenére, hogy munkádban talán bizonytalan vagy, kétségek gyötörnek, nem mindent látsz tisztán, mégis érzed, hogy minden rendben van, ami a pénzügyeidet érinti. Hát persze, hisz jön bőségesen, ami neked köszönhető!

Olyan nagy változásokon mész az utóbbi időben keresztül, melyek egész személyiségedet megváltoztatják

– vastag, védelmet nyújtó falad magad mögött tele vagy izgalmak utáni vággyal. Nyitottá válásod hozza a sok jót – a pénzt is – ugyanakkor megbízhatóságod, kitartásod is itt fontos.

Vízöntő

Nagyon jól vagy! Szép, kedves, nagyon divatos, hirdeted a szerelmet, majd kicsattansz az erőtől, nincs olyan, amit ne tudnál elintézni – mégis meglehet, hogy pénzügyekben ez nem a te hónapod.

Mindez csak azért van, mert ha nem figyelsz, becsapható vagy!

Hozzá még ezer meg ezer dolog el is tereli a figyelmedet – s így nem lehet jól gazdálkodni! Pénztárcádat ne tedd a táskád tetejére, hisz akkor könnyen új gazdára találhat!

Halak

Nem kell a pénz miatt aggódnod, bőségesen érkezik – akár különlegesen sok is, akár csak megbízhatóan annyi, amennyire szükséged van. Költhetsz vagyonokat vágyaidra, ruhákra, divatra, ékszerekre, befektethetsz munkádba, céljaidba, átalakíthatod egész kommunikációs, közlekedési repertoárodat, új telefonnal, új autóval, de még vitorlással, motorcsónakkal is.

Lottóznod nem érdemes, hisz kicsi az esély, hogy ez a bőség szerencsejátékból érkezik, inkább főnököd ismeri el munkádat!

Forrás