Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Örömhír jött: Márciusi pénzhoroszkóp: ezekhez a csillagjegyekhez dőlni fog a pénz

Nézzük kik a szerencsések.

A tavasz beköszöntével a pénzügyi sikerek is elkezdődnek: csak úgy áramlik a pénz, egyesek a főnöküktől kapnak hatalmas összegeket, míg másoknak nagy nyeremény üti a markukat. Remek lesz ez a március; olvasd el a részleteket a havi horoszkópban!

Kos:
III.21. – IV. 20.

Nem kell aggódnod, bőségesen érkezik a pénz, csak el ne verd! Bár az sem baj, ha befizetsz egy vágyott, nagyobb utazásra, ami meglehet, a tengeren is túl van, hisz az élmények értékét nem lehet anyagiakban számolni! Jó megérzéseid a teremtésben segítségedre vannak, hallgass belső hangodra – ha túlgondolkozod, túlokoskodod, meglehet, akkor nem is tud érkezni. Jogi ügyek nehezíthetik mindezt, akár csökkenthetik is bankszámládat, ne állj bele vitákba, abban most nem vagy jó!

 

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. – V.20.

Egy titka van most annak, hogy bőségesen érkezzen a pénz – ne feszülj rá, ne akard! Engedd, hogy érkezzen! Engedd, hogy áramoljon! Se ne gyorsítsd, se ne lassítsd a folyamatot a túlgondolkozással, az erős akarattal! Párod most nagy segítségedre van a belső „görcsök” oldásában könnyedségével, bölcsességével, érdemes ráhallgatnod a pénzügyeket illetően (bár te vagy igazából a nagy pénzügyi szakember). Érdemes kicsit az utakon is lassítanod, kiadást teremtesz a türelmetlenséggel!

 

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Márciusi pénzhoroszkóp

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Meglepetésszerűen érkezhet pénzt, amit angyalaid intéznek neked odafent. Az is lehet, hogy barátaid mondatai által pattan ki fejedből egy különleges ötlet, mely mindezt megteremti – csak ne kapkodj, ne rohanj! Ha megfogalmazódik benned a hogyan, gondold végig, figyeld az érzéseidet, s ha szíved is, eszed is azt mondja, hogy rendben, akkor bátran tedd meg az első lépéseket! A munkához való pozitív hozzáállásod, a munkatársaiddal való jó kapcsolatod mindent támogat, érkeznek is a sikerek.

 

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI.22. – VII.22.

Váratlanul főnököd is felfedezheti a munkádba beletett hatalmas hitet, szeretet, energiát, avagy olyan különleges dolgot teszel le az asztalra – talán még téged is meglepve – melynek jutalmát azonnal meg is kapod pénz formájában. Nem biztos, hogy sokáig nálad marad, hisz ezer helye van már érkezése előtt, s most talán magadra is költesz családodon, otthonodon kívül. A túlzásokra figyelj, ne legyél végletes a költekezésben! Egy lottószelvényt is érdemes feladnod, kivédve főnököd esetleges nem odafigyelését!

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Nem kell görcsösen küzdened a pénzért, hisz bőségesen érkezik amúgy is, sőt – akaratoddal, türelmetlenségeddel csak akadályokat állítasz! Sikereid, munkád eredménye pénz formájában megmutatkozik, ami nem csoda, hisz tele vagy hittel, lelkesedéssel, kitartással, a szívedet is beletéve a megoldásokba, a kapcsolatokba. Végtelen nagy szeretetet érezhetsz most a világ iránt, egy kis angyal vagy – ne csodálkozz, ha késztetést érzel másoknak adni, a bajbajutottaknak segíteni, s a pénzedet sem sajnálod.

 

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Nagyon érzed a pénzt, akár a teremtését, akár a jó elköltését. Ne lepjen meg, ha magadra most jóval többet fordítasz, mint egyébként szoktál, ha a divatos, szép ruhák, ékszerek jobban hatnak rád, mint egyébként. Egy szerelem lehet az oka, ami a háttérben alakít, változtat? Az egészséggel kapcsolatos dolgokra sem sajnálod a pénzt – arra mindig is jut – csak ne kapkodj, ne legyél türelmetlen, ne ugorj bele hirtelen jött ötlettel olyan dologba, melynek nem jársz utána, s ami még károdra is lehet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Mérleg:
IX.24. – X.23.

mérleg:
Vágyaid, még ha pénzbe is kerülnek, teljesülnek, szinte csak ki kell találnod, mit szeretnél. Igaz, ha nem figyelsz, egyszer csak azt látod, hogy bankszámládon nincs is annyi, mint amennyit gondolsz, a túlzott vágyak sarokba tudják szorítani figyelmedet. Mégse aggódj, hisz munkád eredménye bőségesen megtérül, s most mindent beleteszel abba, ami foglalkoztat – szívedet, lelkedet, kitartásodat, hitedet, tudásodat. A türelmetlenség az egyetlen akadályt képező pont, amit egy alapos sporttal tudsz csökkenteni.</h2>mérleg:

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Ne hagyj ki egy lottószelvény feladását, hisz valahonnan bőségesen érkeznie kell pénznek! Elég egy szelvény, nem kell felvásárolnod az egész Szerencsejáték Zrt. –t hozzá – ha jár neked valami, azon keresztül is tud érkezni! Engedj el minden görcsös akaratot, ami csak akadályt képez a teremtésben, hited sokkal nagyobb most annál, minthogy ezzel hátráltasd magadat! Gyerekeidre, szerelmedre próbálj mértékkel költeni, hisz a kevés sokszor több mint a sok, s az értéke is nagyobb lesz, hidd el!

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

A körülötted, s a benned levő feszültségek, viták, ráfeszülések ellenére, a pénzed stabilan érkezik, nem befolyásolja jövetelét semmi, bizton számíthatsz rá. Előző életekben másoknak adott segítség is most pénz formájában visszaérkezhet, de jó megérzéseid, szent helyeden érkező gondolatok, érzések is a teremtését segítik. A szerencsejátékon való nyereménynek most nagy esélye nincs, hacsak nem tudsz annyira elcsendesedni, hogy már akarat nélkül, belső hangodra, álmodra hallgatva teszed meg a számokat.

 

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bak:
XII.22. – I.20.

Szüleid támogatása a pénzügyi dolgaidban segítségedre van, főleg a munkádban, a munkaeszközökbe való befektetésekben. Ha kapsz tőlük, ne vedd természetesnek, szíveddel köszönd meg nekik! Otthonodra most sokat költhetsz, de egészséggel kapcsolatos dolgokra, sporteszközökre is, melyek jó befektetések, annak ellenére, hogy váratlan ötletből, lehetőségekből táplálkoznak – ne hagyd ki! Munkád gyümölcse, az általuk elért siker, főnököd elismerése mind pénzt hozhat – meg is érdemled!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Pénzhoroszkóp márciusra

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Nagy tudásod, a világra való rálátásod, jogi és külfölddel kapcsolatos ismereteid, mind-mind segítik, hogy az anyagi világban jól igazodj el, s jó döntéseket hozzál. A türelmetlenség, a kapkodás ezzel szemben akadályokat képez, épp olyan mértékben, amennyire túlzásba esel egy-egy alkalommal. Főnököd elismerése, a munkádban elért sikerek teremtik a bőséget anyagilag is, akár nagyobb összegben számolva. Vágyaidra ne költs határtalanul, főleg nem átgondolatlanul – később megbánhatod őket!

 

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Halak:
II.21. – III.20.

Ha összefeszülsz főnököddel, ha nem tudod bölcsen elfogadni azt, hogy ő van fölötted, s nem fordítva, ha nem vagy elég türelmes vele, könnyen lehet, hogy azt pénzed bánja, ha másképp nem, a neked szánt jutalmad elmarad. Ellenben együttérzésed, a másik megértése, szerénységed, hozza a jutalmad, ami akár nagyobb összegben is megmutatkozhat, biztatva, hogy jó úton haladsz, a lélek vezet, nem a türelmetlenség, a kapzsiság, a nagy akarat. Egy kiadós sport ebben segíteni tud.