Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Öt perc pihi

Nem rég érkezett: 3 csillagjegy, akiknek komoly bevételt ígér a hétre a pénzhoroszkóp

Vajon kik a szerencsések?

Íme az a 3 csillagjegy, amelynek szülöttei számára jó hírrel szolgál a pénzhoroszkóp!

Ezen a héten egy kis anyagi pluszt ígér a pénzhoroszkóp 3 csillagjegy szülötteinek. Hogy melyik háromnak…? Azt természetesen már mutatjuk is alább.

Bika (04.20.–05.20.)

A bikák horoszkópja erre a hétre külföldi kapcsolatot és bevételt ígér, és úgy tűnik, ez a kettő nem független egymástól. Elképzelhető, hogy egy külföldi munkakapcsolat révén jut bevételhez, de az is lehet, hogy egyéb módon érkezik majd pénz külföldről. Egy viszont biztos, az e-mailben jelentkező, mézesmázosan fogalmazó ismeretlenektől biztosan nem fog egy fityinget se kapni, szóval az ilyen gyanús megkereséseket továbbra is tegye azonnal a levélszemétbe, és egyéb külföldi kapcsolatok irányába figyeljen.

Szűz (08.23.–09.22.)

A szüzek jól teszik, ha átnézik anyagi helyzetüket valamikor a héten, esetleg egy barát vagy tanácsadó véleményét is kikérve. Így megszabadulhatnak fölöslegessé vált kiadásoktól, sőt, bevételi lehetőség is felmerülhet, például egy jó befektetés révén. Ez utóbbi természetesen csak idővel térül meg, de érdemes a kérdésben már a héten dönteni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A skorpiók azt fogják megtapasztalni a héten, hogy az anyagi helyzetükben az tud javulást hozni, ha tudnak csapatban együtt dolgozni mással vagy másokkal. A közös erőfeszítésnek meglesz a gyümölcse, és ha a duó vagy csapat oda tudja tenni magát, nemcsak az együtt dolgozás élvezetének lehet majd örülni, hanem némi nemű anyagi haszon is származik majd a dologból.

Még több horoszkóp

Íme a mai (hétfői) napi horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek nagy változás jön a szerelmi életükben

3 csillagjegy, akiknek végre fordul a szerencséje