Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

GasztroKonyha

NAGY PÉNZHOROSZKÓP AUGUSZTUS!: ezek a csillagjegyek mágnesként vonzzák a pénz! Siker, pénz, csillogás vár ezekre a csillagjegyekre

Most megtudhatod, hogy mi vár rád a hónapban…

Mi várható az anyagiak terén a nyár utolsó havában?

Augusztusban jobb kétszer átgondolni minden ajánlatot, és fenntartásokkal kezelni, ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Most pontos tervezéssel, némi bátorsággal és tudatosággal jó pénzügyi eredménnyel zárulhat a nyár.

Te vajon mire számíthatsz az anyagiak terén a nyár utolsó havában? A csillagjegyed alapján kiderül!

Kos: Augusztusban egyszerű pletykaként kezelhetsz néhány olyan hírt, ami anyagi lehetőségeket jelenthetne számodra. Mivel túl szépnek hangzanak, ráadásul a mellettük szóló érvek is megkérdőjelezhetőek, ezért ezeket eleinte nem akarod komolyan átgondolni.

Az nem baj, ha óvatos vagy, de legalább hallgasd meg azokat az üzleti ajánlatokat, amelyekkel megkeresnek a nyár utolsó havában, mert nem kizárt, hogy végül jól fogsz járni valamelyikkel! A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd az augusztus 3-ig tartó, majd 19-től kezdődő időszakra. A spórolásra az augusztus 4-től 18-ig tartó időszak lesz ideális.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bika: Augusztusban egy korábban jelentéktelennek bélyegzett téma kerülhet ismét előtérbe, de te éppen a korábbiak miatt nem akarsz foglalkozni az üggyel, pedig jól tennéd, ha legalább átgondolnád a dolgot!

Azzal semmit sem veszíthetsz, ha legalább újra végiggondolod, megtervezed a lehetőséget, ugyanis most más irányból közelítheted meg az ügyet. Könnyen lehet, hogy rájössz, hogy remek pénzáramlást indíthatsz el vele. Egy próbát megér!Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

A pénzforrások felkutatását és kiaknázását időzítsd az augusztus 3-ig tartó, majd 19-től kezdődő időszakra. A spórolásra az augusztus 4-től 18-ig tartó időszak lesz ideális.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek: Augusztusban előállhatsz azzal a meglepő ötleteddel, amelyen már régóta gondolkodtál, de eddig nem tűnt időszerűnek, hogy beszélj róla. Lehetséges, hogy úgy ítéled meg, hogy ez a dolog túl mutat a jelenlegi lehetőségeiden, de akkor se legyints rá, hanem bátran vidd hírrül olyan helyekre, ahol biztos, hogy meghallgatnak, mert találhatsz valakit, aki segíthet a megvalósításban.