Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

GasztroKonyha

Konfitált császárt készítettem. Eddig ilyet még soha nem próbáltam ki, de ezentúl gyakrabban lesz… imádta a család

Nem is olyan bonyolult…

Azt hittem, hogy ilyet csak a hentesek tudnak 🙂

Utóirat: A konfitálás tulajdonképpen zsirban főzés. Semmit nem teszel a zsírba csak a natúr húst, de igény szerint lehet fűszerezni is.

Van otthon cukkini? (kattints ide) Egyszerű és olcsó recept! 30 perc alatt csodás ételt készíthetsz belőle!

Jelenleg egy kilónyi húshoz fél kg zsírt használtam. Simán lábasban a gázrózsán főztem alacsony hőfokon, majd amikor puha lett a végén beállítottam a színét. Nézzétek meg a konfitálás technikát, érdemes alkalmazni. Kényelmes, finom, ősi eljárási mód.

Ha pedig ráöntöd a zsirt a húsra akár hetekig is eláll alatta.

Krisztina Léger Antikheart konyhájából!