Ha ezt a húst megkóstolod, soha többet nem fogsz többet bajlódni a panírozással
Kipróbált recept.
Rém egyszerű, de nagyon finom étel.A család nagy kedvence. Csinálható csípősen, de ízlés szerint akár simán, édesen is. A nagyszerűsége az ízében és egyszerűségében rejlik
Elkészítés:
A vékonyra szeletelt húsokat a tepsibe terítjük. Mindegyiket bekenjük az Erős Pista és Piros arany keverékével, majd tejföllel is megkenjük. A tetejére jó vastagon reszelt sajtot szórunk.
Közepesen lángon (175-180 fok), kb. 40 perc alatt elkészül. Kizsírozni a tepsit nem kell, elég, ami a húsból kiolvad, és ami a tejfölben van.
Sózni a húst nem kell, mert a paprikakrémek kellően sózzák a husit.
Jó étvágyat kívánunk!
Fekete Gita receptje