Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

GasztroKonyha

imádnivaló reszelt sajtos, kívülropogós belül pihe-puha bagetteket készítettem

Imádja az egész család.

Nagyon finom és puha sajtos bagett recept, következő napra se szárad meg, ha marad belőle. Árban is megéri megsütni, mert olcsóbb mint a bolti és ebbe legalább olyan alapanyagokat tehetünk, amit szeretnénk.

A sajt mennyisége tetszés szerinti, mi 250 g reszelt sajtot használtunk fel hozzá. Ha eddig nem mertél otthon pékárut sütni, ezt a receptet érdemes kipróbálnod, nagyon egyszerű, nem igazán lehet hibázni vele. Finom puha, nagyon jól illik számtalan étel mellé kenyér helyett is.

Hozzávalók:

  • 70 dkg liszt,
  • 5 dl langyos víz,
  • 10 g porélesztő,
  • 1 teáskanál cukor,
  • 1,5 teáskanál só,
  • 50 ml olaj,
  • 250 g reszelt sajt.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül a bagett, a feliratokat is kapcsold be hozzá