Mennyei Tipp

A legjobb tippek tőlünk jönnek!

Gasztro

Elfogyott itthon a kenyér, ezért bagettet sütöttem, ropogós lett és nagyon finom

Sokszor sütünk ilyet, ha nincs itthon kenyér.

A friss, ropogós héjú és puha belsejű bagett talán az egyik legismertebb pékárú. Sokan úgy gondolják, hogy a bagett elkészítése bonyolult és időigényes folyamat, de ez nem így van.

Ez a bagett recept nagyon egyszerű és nem is túlságosan időigényes az elkészítése. Csak néhány alapvető hozzávalóra lesz szükség ahhoz, hogy te is megsüthesd.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be hozzá

Hozzávalók

700 g liszt

10 g porélesztő

1 teáskanál cukor

1,5 teáskanál só

2 evőkanál olaj

500 ml langyos víz